Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty teściowa

Chce posłać córeczke do przedszkola ale teściowa się nie zgadza!

Polecane posty

Gość Agabag
Maż mojej kolezanki tez taki był, miala siedziec w domu i obiadki gotowac, a potem poznał w pracy kolezanke, która mu imponowała tym ,że jest samodzielna i zostawił ją z dwójką dzieci i ona nie miała gdzie isc , bo mieszkała tez z tesciami.Wtedy tesciowa nawet nie staneła po jej stronie, jeszcze ją wyzywała,żę całe zycie ją utrzymywał to niech sobie teraz sama radzi.Dziewczyna 35 lat i co teraz?

Gość Agabag
Gratuluje męża, juz się nie wypowiadam!

Gość lorika jest zdziwiona jak
można zakladać że małżeństwo się posypie. otóż można, a na pewno w tym przypadku. przecież autorka pisze, że mąż i teściowa będą ją karali za to że posłała dziecko do przedszkola. przecież to chore!!! mąż który robi na złość żonie i to jeszcze posługując się dzieckiem jako przedmiotem??? dla mnie to nie do pojęcia jak w ogóle będąc w ZDROWYM małżeństwie można napisać coś takiego najgorzej jak autorka da się udupić w domu bez pracy.

Gość Agabag
lorika, tu są chyba same takie matki polki, które potem beda w rekaw płakały jak cos sie stanie i beda bez pracy same!

Gość lorika jest zdziwiona jak
do rejsu: " i to z nimi tłukłam sie po dworze przez całę dnie" no i są efekty... a teściowa ma to dziecko najwidoczniej w dupie, chodzi tylko o to żeby udupić w garach autorkę, co by czasem jej synusiek biedny nie miał zbyt niezależnej żony

Gość Agabag
Nie daje temu małzenstwu większych perpekytw na przyszłośc, co to jest tyrania?zona nie moze miec własnego zdania, mąz nie da kasy na przedzkole? co to ma byc? to co całe zycie chcesz prosic meza o pieniadze i to on decyduje na co ci da a na co nie?

Gość Agabag
Lorika , zobaczymy za kilka lat;)

Gość anty teściowa
Agabag ja za dużego wyboru nie mam... najpierw wychowywała mnie babcia a po jej smierci wiadomo gdzie trafiłam... myślałam że chwyciłam pana boga za nogi poznając męża a o teściowej chciałam mysleć jak o matce. no ale niesyety w obu tych wypadkach sie zawiodłam.Szkoła pielęgniarska pozwala mi na to ze dzis moge pracować ale nie arabiam na tyle by sie sama utrzymać.

Gość też teściowa , ale ta okej:D
wysyłaj dzieciaka do przedszkola i nie patrz na teściową !

Gość Agabag
To trochę zmienia postać rzeczy, ale mimo wszystko uważam,że powinnaś postawic na swoim.Przedszkole nie kosztuje aż tak dużo(około 300zł) wiec jak bys poszła do pracy to napewno bys dała rade za nie zapłacic.Nie pozwol się tak traktować, tesciowa widzi,że moze tobą manipulować.Wiesz co mam taki pomysl, pokaż męzowi to co my tu piszemy o tym przedszkolu, tesciowej itd, moze coś do niego dotrze, czasem trzeba zastosowac terapie szokową. Zyczę ci powodzenia!

Gość gośćPediatra
przedszkola to wylęgarnia chorób.Przedszkole to przechowalnia ze skutkami ubocznymi.Swiadome narażanie dziecka na choroby a tłumaczenie lepszym rozwojem jest niedorzecznością.Większość matek to niedouczone ćwoki,którym powinno odbierać się prawa do opieki.Jest dużo innych możliwości pozaprzedszkolnych i bardziej bezpiecznych.Bezduszność i głupota ćwoczków prowadzi do cierpienia dzieci.Matka która zdaje sobie sprawę ze dziecko będzie chorowało i robi to świadomie w imie bzdury którymi nakarmiły ją inne durnoty plasuje się w łańcuchu ewolucji między rosówką a pianą w kąciku ust