Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia22

test beta hcg doradzcie

Polecane posty

witam w poniedziałek robiłam test beta hcg dzisiaj odebrałam wyniki jest 128,3mlu/ml pisze że to drugi tydzień od zapłodnienia czy ten wynik nie jest za niski.?prosze o opinie :)dzięki

Gość jest ok ja mialam 58
w 4 tyg od ostatniej miesiączki, a 2 tygodnie później miałam już prawie 3 tysiące.

Gość rita534
Gratuluje!!!!!!!!!!!!wiele bym dała za taki wynik ,wiec ciesz się swoim stanem !pozdrawiam

Gość tez chce
czesc ja nie umiem odpowiedziec na Twoje pytanie ale Ty na moje moze? jak dlugo sie staraliscie o dzieco? i po jakim czasie warto zrobic test ? ja mialam okres do 25 lipca od tamtego czasu staram sie o dziecko dzisiaj zroblam test ale nic nie wyszlo za wczesnie czy znowu porazka?

0,2-1 tydz. 5-50 1-2 tydz. 50-500 2-3 tydz. 100-5000 3-4 tydz. 500-10000 4-5 tydz. 100000 Mysle ze Twoj wynik sie nie myli:)GRATULACJE:)

Gość rita534
tez chce ,to zalezy jak dlugie masz cykle,kiedy powinnas dostac okres?

tez chce..okresl jak dlugie masz cykle i kiedy mialas ostatnia miesiaczke chodzi mi o pierwszy dzien cyklu.

Gość tez chce
cykle mam rozne ostatnio było 25 a okres mam dostac teoretycznie 15 sierpnia

Masz b.krotkie cykle wiec masz tez wczesniejsza owulacje.Moim zdaniem na test za wczesnie...zrob go 12 najwczesniej.Pozdrawiam

Gość jest ok ja mialam 58
też chce to zrób 15 sierpnia. Ja robiłam w dzień spodziewanej miesiączki (28 dzień cyklu) i nic nie wyszło. Ale, że miałam podejrzenia to zrobiłam betę i pokazała 58

Gość tez chce
dziękuję pocieszyłaś mnie choć troszkę, bo modlę się o dziecko, mam nadzieję, że się uda, bo dlaczego nie? skoro już je kocham, mogę mu zapewnić szczęśliwe życie...Boże proszę..:-(

Gość rita534
Ja tez Boga prosze,staram sie i jakoś kiepsko nam to wychodzi ,okres mam dostac 17 sierpnia ! wiec czekam

Tez sie staram o dzidzie,,jestem po 1 nieudanym cyklu..Mam coreczke ktora ma 2 latka,staralismy sie o nia 7 miesiecy.

Gość rita534
wiec jedziemy na tym samym wozku,mamy przyblizony termin miesiaczki. pozdrawiam

Gość rita534
My mamy syna 4 lata i staralismy sie o niego 12 miesiecy teraz juz pol roku i nic

W przyszłym tygodniu wybieram sie do lekarza aby miec pewność na 100% że wszystko jest dobrze.ja miałam dostać 30 lipca dzień przed spodziewaną @ zrobiłam test ciążowy w wyszła druga blada kreska a trzy dni póżniej wyszła ciemniejsza ale nie taka jak ta pierwsza więc wolałam zrobić bete. Też chce to jest nasz 6 cykl starań:)ten szczęśliwy:)oby tobie też się udało:)

Gość rita534
czas pokaże! nic innego nam nie pozostaje tylko czekac,ale mysle ,ze test dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki,bo wczesniej to nie ma sensu

Ja jestem przed sama owulacja,,mam nadzieje ze sie uda:)Trzymam kciuki za nas wszystkie:)

Gość rita534
chcialabym bardzo , zeby to byl ten cykl<ale ja sobie moge chciec hehe>bedzie co bedzie! Gratuluje

muszę powiedzieć że w tym cyklu kupiłam sobie testy owulacyjne i jak widać pomogły:)

Gość rita534
ja jestem po owulacji,bo mialam monitoring

Gość rita534
moj syn jest z kwietnia i to moje marzenie ,zeby teraz zafasolowalo,fajnie by bylo

Gość rita534
heheh ekonomicznie

Gość rita534
Wczoraj bylam u lekarza powiedziala ,ze najdalej 3 dni do tylu mialam owulacje a w niedziele bylo przytulanko i zastanawiam sie czy zalapalo

Moja corcia jest z maja..Mam tez syna 14 letniego.Brak kontaktu miedzy dzieciakami ,,,za duza roznica wieku.Wiec postanowilismy ze bedzie 3 dzidzia,jesli oczywiscie sie uda.

Gość rita534
Gratuluje odwagi:)To fakt zbyt duza roznica wieku,nie wplywa na dzieci pozytywnie,ale zawsze masz pomoc hehe