Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjijkiekaaaaa

Podrobienike podpisu sprzedazy samochdu

Polecane posty

Gość kjijkiekaaaaa

Mam pytanie: znajomy chce abym podpisala umowe sprzedazy jego samochodu, podpisac mam nie swoim nazwiskiem tylko jakies innej chybha fikcyjnej osoby.Ten znajomy oddal samochod na zlom, wzial za to kase,, i chce napisac fikcyjna umowe sprzeazy auta komus, i cche abym ja podpisala innym nazwiskiem( nie moim).On mowi ze to nic takiego, ze tylko mam podpisac, bo on musi chyba do wydzialu komunikacji to umowe pokazac....no ale ja mam obawy, bo to w sumie nielegalne, i boje sie. On mnie zapewnia ze nie mam czego sie bac.Co sadzicie ?

Gość kjijkiekaaaaa

Gość kjijkiekaaaaa
to nie kretacz, tylko oddal na zlom stary samochod i wzial za niego kase(ma tam znajomego na zlomie), ale on chce miec umowe sprzedazy tego grata, i chce zebympodpisala za jakiegos faceta , ktorego on nosobiscie nie zna, po prostu mam sie podpisac na tej fikcyjnej umowie w czyims imieniu, nie swoim nazwiskiem,,,,,, ale ja wiem ze to chyba jest przestepstwo...on mowi ze podpisze i na tym koniec, ze nikt nie dojdzie ze to fikcyjna umowa i fikcyjny podpis

Gość nie radzę
niech sam podpisze jak uważa że to nic takiego, to karalne nie rób tego, masz do 5 lat więzienia zgodnie z kodeksem karnym

Wiecie po czym poznałem że to śmierdzi-bo saturn i mars teraz są na początku znaku wagi a uran na poczatku znaku barana:D.A jak chcesz mieć kłopoty to rób co on każe:P.

Gość cuda normalnie;))))
grozi ci jak sprawa trafilaby do sadu ,falszowanie dokumentów i jakis rok w zawiasach

Gość kjijkiekaaaaa
ok, chyba nie podpisze, wlasnie sie zastanawiam dlaczego akurat mnie o to prosi, a nie jakiegos kolege czy brata, bo ma w koncu brata i niech on mu podpisze.Ja mam prawo jazdy i tez sie obawiam ze jakby sprawa wyszla na jaw to moze stracilabym prawko....

Gość kjijkiekaaaaa
tak mysle, ze moze on faktycznie chce mnie wrobic-ten podpis to ma byc jakiegos faceta ktorego on ma dane , a ktorego chyba szuka policja za kretactwa chyba nawet samochodowe

Gość kjijkiekaaaaa
c.d. i ze on niby sprzedal temu kretaczowi samochod, (a w rzeczywistosci spzredal na zlom) i ja podpisze za tego kretacza- dobre co?! macie racje,to za duze ryzyko abym podpisywala- choc on mnie zapewnia ze bedzie dobrze i ze nikt nie dojdzie prawdy

Gość lfgtknbh
broń Cię Bóg od składania takiego podpisu. Mój kumpel poszedł "na skróty" w ten sposób przy kupnie auta i dostał rok w zawieszeniu. A chodziło o durną biurokrację, nic na tym nie zyskał.

Gość Polucjant___
dałabyś jakieś namiary na kolegę ? Np na maila rzecznikkgp@policja.gov.pl ?

Gość kjijkiekaaaaa
kurcze nie dam namiarow, nie chcę byc kablem, to nie o to chodzi....po prostu chcialam tu zasiegnac Waszych opinii i porady

Gość te imiona

Gość te imiona

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość fhfhftrhfrhrfh