Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4788

Biuro nieruchomosci PYTANIE!!!

Polecane posty

Gość 4788

powiedzcie mi jak dzialaja biura nieruchomosci.. tzn znalazlam ostatnio mieszkanie do wynajecia w biurze nieruchomosci i umowilam sie na spotkanie ws obejrzenia tegoz mieszkania.. Jezeli mi sie spodoba to oczywiscie place wlascicielowi mieszkania odpowiednia sume ktora jest przedstawiona w ofercie. Ale teraz czy to ja bede musiala osobno zaplacic posrednikowi biura nieruchomosci czy taki agent ma umowe z wlascicielem i to oni pozniej miedzy soba sie rozliczaja ????????? Prosze pomozcie bo nie chce sie pozniej wpedzic w dodatkowe koszty

Gość mikaaaaaaaaaa
płacisz agentowi nieruchości.

Gość mroefczkaaa
tak ty placisz agentowi za to ze ci znaalazl mieszkanie, zazwyczaj jest to rownowartosc miesiecznego wynajmu mieszkania

Gość gość
Biuro dziala w bardzo prosty sposób. Podpisujesz umowe z nimi i załóżmy przysyłają Ci oferty, ktoras wpadnie Ci w oko i umawiasz się z agentem na ogladanie, jeżeli się zdecydujesz to biuro bierze prowizje z tego. Polecam poczytac tutaj wiecej www.indomo.info.pl

Gość gość
To nie jest nic nadzwyczajnego, nie wiem skad u ludzi taka ostrożność, przeciez to normalne firmy. Po prostu placisz dodatkowa prowizje za mieszkanie z ich oferty, chyba uzależnione jest to wszystko od ceny i tyle. Ja kiedys korzystalam przy wynajmie z usług www.nieruchomoscilubin.pl i wszystko było jak nalezy

Gość gość
To zalezy od tego jakie warunki ma biuro, kazde może sobie ustalic wlasne zasady, ale generalnie przy np. wynajmie placisz oprocz właścicielowi to procent od czynszu jednorazowo dla biura, jak Ci potrzeba skorzystac to naprawde polecam www.indomo.info.pl

Gość gość
Możesz po prostu do jakiegos zadzwonic i zapytac np. www.indomo.info.pl takie w Google mi wyskoczylo, ale no po prostu szukaja CI ofert i generalnie placisz dopiero po wynajęciu, najczęściej procent od wartości nieruchomosci