Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafaelllo

Zabiorę dziewczyne na wycieczkę:)

Polecane posty

Gość caly ten temat
Jezeli os. ktora wsiada do tira z facetem poznanym przez neta na babskim forum i jedzie z nim do Prtugalii uwazasz za inteligenta, to rzeczywiscie nie naleze do inteligentnych dziewczyn

Gość madzialena;D
haha no fajnie mnie oceniles ale procz mnie nikt z rodziny o temacie nie wie:P no coz powodzenia , ja juz stad ide:)

Gość to ja tam jadę:)
Jezeli os. ktora wsiada do tira z facetem poznanym przez neta na babskim forum i jedzie z nim do Prtugalii uwazasz za inteligenta, to rzeczywiscie nie naleze do inteligentnych dziewczyn nie rozumiem cię:), napisałaś to tak, jakby ktoś kto pracuje z transporcie był jakimś, zboczeńcem czy nie wiadomo kim, zaproponowałem tylko wspólne spędzenie czasu, nawet nie wiesz, jak można się dobrze bawić podczas takiego wypadu, i wcale nie mam tu na myśli seksu:)

Gość caly ten temat
sluchaj to co w takim razie proponujesz- przyjazn, platoniczne uczucie? Dla mnie propozycja jest jednoznaczna i ja wcale nie uwazam, ze jak ktos jest kierowca to jest gorszym czlowiekiem, znam wielu wartosciowych ludzi, ktorzy skonczyli tylko zawodowki. Zastanow sie czy jakas normalna dziewczyna w dzisiejszych czasach pcha sie w daleka podroz z obcym facetem, naprawde nie wiem czego sie spodziewales zakladajac taki temat. A jak juz jestes takim wspanialym czlowiekiem za jakiego sie uwazasz to dlaczego nie masz dziewczyny, albo znajomych, ktorzy by z toba pojechali?

Gość hgfds
ty myślisz, że po zawodówce dostaniesz pracę jako kierowca międzynarodowy w jakiejś dobrej firmie? dzisiaj w tym zawodzie średnia znajomość j.angielskiego (jaką pewnie i tak większość z was nie operuję) nie wystarcza, wiec odpuść sobie te teksty z zawodówką