Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co mam już robić

Płaczę dzień i noc :(:(:(

Polecane posty

Gość tajasne
nie przejmuj sie gadaniami tutaj. trzy miesiace staran to jeszcze nic. martwic sie zacznij dopiero jak okolo roku nic nie wyjdzie. średnio parze schodzi na staraniac pół roku, wiec masz jeszcze spory marginesik do płaczu. i mniej presji, wiecej luzu. nie "niech sie uda, niech sie uda" tylko "bedzie fajnie, a moze przy okazji sie uda". jak chcesz juz cos robic to poobserwuj orgaznim, pomierz temperaturę, pobadaj śluz, albo kup testy owulacyjne i celuj ze współzyciem w odpowiedni termin. ale naprawde ie masz jeszcze powodów do płaczu :)

Gość majulka
kochana bo nie szukaj odpowiedzi na forum tu ludzie sa okropni czasem ale mnie sie zdaje ze robia to z zazdrosci jak ty sie czujesz na tyle silna zeby teraz byc juz matka to masz do tego prawo i nikt nie moze ci tego zabronic to twoja sprawa sama urodzilam dziecko majac 24 lata i nie uwazam ze bylo to zawczesnie i zdecydowalam sie na to dziecko swiadomie i moja corka ma sie bardzo dobrze

Gość cos w tym jest...
a ja myslalm "niech sie uda" , "niech sie uda" i...udalo sie za 1szym razem ;) teraz mam 2 latke

do MASTER- bralam pigulki 8 lat i mam 30 lat i jestem w ciazy jak to sie ma do twoich obliczen?

Gość tajasne
"Master111 - Z tabletkami anty jest tak że im dłużej się je bierze, tym trudniej później kobiecie zajść w ciążę. Znaczenie ma też wiek. Przykładowo 25-latka która brała anty 10 lat, raczej w ciążę już nie zajdzie." bzdura. mam 30 lat, 10 lat brania piguł za sobą, dwie ciąże, obie za pierwszym podejsciem.