Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielec22

juz nie mam silyy...

Polecane posty

Gość chudzielec22

Witam.Moim najwiekszym problemem od zawsze byla moja figura.Dlugie,chude i zgrabne nogi,fajny tylek.Powinnam sie cieszyc,ze tak wygladam,ale kiedy patrze w lustro,mysle sobie,ze wygladam jak anorektyczka.Jem bardzo duzo,nigdy sie nie odchudzalam,uwielbiam slodycze i to w duzych ilosciach,a zarcie typu pizza,gyros czy hamburger kocham ponad zycie.Mimo to nie moge przytyc.Przy wzroscie 165 waze "az" 43 kilo.Czasami mam wrazenie,ze ludzie na ulicy mysla sobie o mnie same najgorsze rzeczy,tylko komu ja jestem winna,ze tak wygladam?To moja zmora i tyle ;p Popiszcie ze mna laski

Gość wkurwio**
Witam w klubie "filigranowych" ;) Ja mam to samo. Mam identyczny wzrost a ważę 47 - czasem mi się uda dojść do 49 ale to naprawdę rzadko. Powiem Ci tyle - ciesz się, że tak masz bo to dzięki przemianie materii mamy tak jak mamy. Ja mam tak genetycznie i się z tego cieszę, bo znajome jak normalni ludzie mają tendencję do tycia, za to MY jako te "chudzielce" na stare lata dalej będziemy szczupłymi laskami a one grubymi babofonami :D i nie musimy sobie niczego odmawiać :D Poza tym mi kości nie wystają, tyłek mam fajny i cyca też :D Więc na co narzekać? Na to, że mamy w talii po 60-pare cm? Daj spokój :D Ja się swojemu narzeczonemu podobam - a to dla mnie najważniejsze :) Poza tym wolę być szczuplutka niż mieć opony na brzuchu.

Gość parappapa
to ja się też przyłączę bo mam 165 i ważę 48kilo już od kilku lat :) nie jest tak źle, lepsze to niż nadwaga :) szkoda tylko, że ciężko kupić mi spodnie :P

Gość wkurwio**
A w moim przypadku najgorsze jest to, że jak chcę kupić sobie bluzkę to jak zazwyczaj nie ma rozmiaru bo już ktoś wcześniej wszystkie małe wykupił :D wydaje mi się, że te rozmiary idą najszybciej :P

jakis plebs sie dobrze bawi i za mnie podaje ;] wspolczuje glupoty ;D oj dziewczyny troche mnie pocieszylyscie :) i ciesze sie,ze mozna tu z kims o tym pogadac.Z ciuchami to jest taka sprawa,ze faktycznie ciezko cos na siebie kupic,gdy ma sie rozmiar XS/34 ;/ A mnie moj facet tez akceptuje.A powiedzcie moje drogie czy ktos Was obrazal kiedys za to,ze jestescie takie szczuplutkie?

Gość parappapa
dziewczyny a kupujecie ubrania w sklepach z odzieżą dziecięcą? ja czasami kupuję właśnie bluzki, są fajne i tańsze niż w zwykłym sklepie. oczywiście nie chodzi mi o bluzki z misiami czy kotkami :P w dzisiejszych czasach moda jest inna niż 10 lat temu :) ubrania różnią się tylko rozmiarem np. w H&M

Gość parappapa
mnie denerwują docinki typu- o boże jaka Ty chuda jesteś :O ja na to zawsze odpowiadam- chuda, ale mogę jeść wszystko na co mam ochotę i nie liczę kalorii :) zwykle po tym następuje cisza bo zazwyczaj mówią to laski na diecie :P

jak sa jakies fajne to czemu nie :) chociaz w sklepach typu terranova czy h&m latwo mozna znalezc ciuchy w naszym rozmiarze :)

Gość wkurwio**
Mnie może nikt nie obrażał ale za to strasznie komentowali mój wygląd, aż przesadnie. Że jestem jak "patyk", że jestem "o tata taka śćiuplutka", "Ty to jesteś jak ten palec(najmniejszy)" itp. Takie teksty słyszałam od przyszłej teściowej :D Może z tego względu, że sama jest pączkiem i pączki ma w rodzinie?Mhm. Powiedziałam swojemu narzeczonemu, że jak jeszcze raz jego "mamusia" się do mnie odezwie w ten sposób to jej coś powiem. Bo ja rozumiem, można powiedzieć raz czy dwa ale nie w kółko powtarzać bo od tego nie przytyję.

Gość wkurwio**
A i racja, w h&m mają na nas ciuchy, tak samo w reserved czy house :) Tam zawsze coś na siebie znajduję. Gorzej z jakimiś mniejszymi sklepikami :)