Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niusiasia

wydzielina z sutka pomocy

Polecane posty

Gość Niusiasia

Witam wszystkie mamy na forum. od 1,5 roku stram się zajśc w ciaże. Dwa lata temu zaczełam mieć problemy z nieregularną miesiaczka w końcu jej brakiem. Leczona byłam duphastonem.Na miesiąc miałam odstawiony duphaston.Pod koniec lipca byłam na wizycie u p. doktor, która stwierdziła, że mam owulację i że jest szansa, że zajdę w ciążę. Oczywiście nie zmarnowałam tej szansy razem z mężem. Nie wiem czy sie udało, bo wiem, że jest jeszcze za wcześnie żeby to stwierdzić. czuje się normalnie miesiaczki nie mam, ale dzisiaj po pracy zauważyłam wydzielinę na lewym sutku, teraz wieczorem też była, jak go ścisnęłam troszkę wypłyneło. To są sladowe ilości. Czy miałyście tak na początku ciązy??

Gość Niusiasia
proszę niech ktoś odpowie

Gość Niusiasia
Nikt tak nie miał, czy nikt nie chce odpowiedzieć?

Pierwsze slysze,zeby na poczatku miec wydzieline?Ja nic takiego nie mialam.Wiem,ze to sie zdarza w pozniejszych ms 6 czy 7.

Gość Niusiasia
No właśnie nie wiem jak jest z prolaktyną, będę musiała robić badania, a wizytę mam za 3 tygodnie.

Gość Niusiasia
dziękuje za odpowiedzi, szkoda:( myślałam że może jednak....

zwykle wydzielina pojawia się później. jeśli nie jesteś w ciąży to najprawdopodobniej masz za wysoki poziom prolaktyny. ten hormon odpowiada także za brak owulacji i nieregularne miesiączki. więc skoro starasz się tak długo o dziecko to koniecznie zbadaj jego poziom! być może wystarczy zbić prl i uda się zajść w ciążę :D

Gość Niusiasia
Dziękuje wam bardzo za wszystkie wypowiedzi.

ja zaobserwowałam dopiero w 23tygodniu ciąży ale jeśli ktoś już był w ciąży to w kolejnej może pojawić się dośc wcześnie ;) Moja kumpela przy 2 dziecku miała wydzieline jakąś już w 12 tygodniu

też miałam taką wydzielinę jak Ty kilka lat temu. W moim przypadku okazało się że mam torbiel w piersi która uciska kanalik mleczny w piersi Skontroluj prolaktynę tak jak dziewczyny radzą + zrób usg piersi