Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialaaa

Gdzie KUPIĆ klej do pistoletu?

Polecane posty

Gość Madzialaaa

Jak w temacie. Gdzie kupić taki klej w laskach do pstoletu który klei na gorąco?

Gość ZDRADZONAXXX
w castoramie , lub innym markecie tego typu

Gość Madzialaaa
dziękuje Wam 🌼

Gość gość
Polecam poczytać o klejach, które mają w swojej ofercie Lange Łukaszuk – ta firma słynie między innymi z tego. W sklepie w moim miasteczku od nich sprowadzili specjalnie dla mnie:)I jestem bardzo zawdowlony ze sprzętu, a szczerze przyznam, że na forach dużo na ten temat czytałem i właśnie stąd wypłynęła moja decyzja o zakupie w tej firmie.

Gość cdd
Wykonuję zadania renowacyjne swoim klientom. Wykorzystuję w pracy kleje Monolith. Wiem, że można je w różnorodnych seriach najtaniej kupić tutaj http://proxima-adhesives.pl. Jakość połączeń niezawodna, dozowanie bezpieczne, ogromna różnorodność oferty. Panowie doradzają technicznie. Powiedz im, pod co konkretnie kleju szukasz, a oni ci kilka rozwiązań równolegle zaproponują.

Gość Natkauy5
Takich rzeczy najlepiej w internecie szukać, tam jest wszystko. Ja klej zamówiłam na stronie wasserman.eu bo tam go znalazłam w dość dobrej cenie.

Gość gość
Właśnie te kleje są w różnych kolorach

Gość rafalmanowki

Zerknij na sklep internetowy woronko-kleje.pl . Kilka tygodniu temu mieliśmy remont i zamawialiśmy od nich klej silikonowy i akrylowy. Przesyłka dotarła po 36h, a same produkty godne polecenia. Sprawdziły się idealnie