Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana z okropnym kolorem

Fryzjer spieprzył mi kolor włosów co teraz???

Polecane posty

miałam włosy blond, poszłam zrobić odrosty i troche ciemnych pasemek zeby włoski przyciemnic - odrobinę. Niestety fryzjerka zrobiła mi za bardzo ciemne pasemka prawie czarne, w dodatku za gesto je położyła i z przodu wiecej niz z tyłu, blond gdzies zniknął, włosy maja kolor ciemnej platyny z bardzo widocznymi czarnymi pasekami - tragedia. Zastanawiam sie czy mogłabym na to położyc blond pasemek zeby je troche rozjasnic, tylko czy to nie bedzie za duzo farby, dodaje ze odrosty tamta mi całe rozjasniała. Czy koniecznie musze czekac iles tam czasu czy moge isc juz jutro i cos z tym robic - naprawde wygladam tragicznie. wiecej tam nie pozjde. Pomozcie, poradźcie .

Gość KLucz wiolinowy
ale sama chcesz to zrobic?

Gość sabek880
jejku mam dokladnie ten sam problem! wczoraj bylam u fryzjera i mam tak samo jak ty! platynowy blond z prawie czarnymi pasemkami. wyglada to koszmarnie. ale z mojego doswiadczenia wiem ze kolor po paru myciach sie wypluka i blondzik wroci. miejmy tylko nadzieje ze nie zrudzieje!

Gość przeczekaj bo
farba latem szybko płowieje dodatkowo ciemna farba położona na wcześniej rozjaśnianych włosach jest bardzo nietrwała przeczekaj 2 tygodnie, myj włosy szamponem przeciwłupieżowym (on zmywa kolor) i jeśli wtedy nadal kolor włosów nie będzie Cię satysfakcjonował coś z nim zrobisz nie nakładaj teraz żadnych farb, płukanek ani dekoloryzatorów bo nieodwracalnie uszkodzisz struktórę włosów, chyba nie chcesz mieć włosów o konsystencji gumy czy waty cukrowej ?! za miniumum 10 dni, włosy myte codziennie będą o wiele jaśniejsze

Gość załamana z okropnym kolorem
dzieki za rady tak zrobie codziennie bede myc włosy dlaczego szampon przeciwłupieżowy jest najlepszy? który wybrac? czy head&shoulders bedzie ok?

Gość załamana z okropnym kolorem
napewno sama nic robic nie bede raczej myslałam zeby isc znowu do fryzjera i nałozyc jasny balejaż

a czy ja gdzies napisałam że nie zrobiłam awantury i zapłaciłam tej pani za koszmarną uslugę????? NIE wiec spadaj a juz za zadne skarby nie chciałam zeby pani brała sie za naprawianie mi włosów skoro nie umiala zrobic prostego balejazu

poszłam po jasny balejaz ale nie chciałam miec tez bardzo jasnych włosów wiec chcialam zeby przemieszala z ciemniejszymi pasemkami a ona zrobiła mi głównie ciemne tak ze jasnego nie mam wcale na dodatek te niby jasne pasemka zrobiła mi w kolorze ciemnej platyny wyobrazacie sobie? jasne ze powiedziałam ze mi kompletnie zepsuła włosy ze nie mialo byc tak jak chciałam i wyszłam nie placąc mało tego mowiłam jej ze ma mi podciac troche tył a przód zostawic dlugi a ona mi i tak przod obcieła takze miesiace zapuszczania przodu aby sie pozbyc grzywki poszły sie pieprzyc szkoda słow czyli co radzisz zebym poszła do fryzjera zrobic blond balejaz??? mam nadzieje ze nie wypadna mi wlosy, nie bedzie to za duzo farby???

Gość Rose de Witt Bukator
Matko no, mam ten sam problem. Naturalny średnio ciemy blond farbowany na jasny i teraz chciałam wrócic do naturalnego przez pasemka. Które naturalnie wyszły jak czarne mimo że pytałam fryzjera czy nie za ciemny ten kolor bierze. Dlaczego oni tak robią? Ślepi są czy co? Jak można wypuścić kogoś z salonu (byłam w drogim, profesjonalnym salonie, nie "pod blokiem"). Co robić? Czy można jakoś je odrobinkę rozjaśnić domowym sposobem? Cytryną? Nie musze dodawać że wyglądam okropnie... :(((((( Jedyne pocieszenie to że inne dziewczyny tez to przeżywały.

Gość zalamana. z okropnym kolorem
a wlosy na cipce mam zielone a mial ofarbowac na czerwono o fuck

Gość Ona :)
Powinnaś więc udać się do fryzjera, który współpracuje z firmą Selective, będziesz wtedy miała pewność profesjonalnej obsługi. Polecam wam produkty firmy Selective do stosowania zarówno w domu jak i w profesjonalnych salonach fryzjerskich. Z produktami firmy można zapoznać sie na stroniewww.selective.com.pl