Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zła jestem...

kupilam wycieczke,w katalogu ekstra, opinie masakra...

Polecane posty

Gość ale zła jestem...

zł jestem jak huj.... niby obnizka niby promocja, w katalogu super, zapłaciłam, poszukalm w necie opinni i masakra same negatywne, niewiem juz sama, przestalam sie cieszyc.

Gość ja myslę
Spokojnie, jedź i ciesz się wycieczką. Nawet jeśli coś będzie nie halo, to przecież nie wszystko. Na pewno, jesli masz optymistyczne nastawienie, to okaże się, że plusów będzie wiecej niż minusów. Np. w opiniach strasznie jechana jest Triada, a ja jeździłam z tym biurem kilkakrotnie i zawsze byłam zadowolona. Tyle, że pamiętałam, że gdy niewiele płacę, to nie ma co oczekiwać luksusów, kawiorów, marmurów...;)

Gość Marian z Samsonowa
a gdzie jedziesz i za ile??

Gość tania jania
jeśli to opinie polaków to się nie dziwię, zawsze wszystko krytykują, kupją hotel *** a oczekują luksusów jak w filmach, które oglądają, ja często wyjeżdżam i raczej nie czytam opinii bo okazuje się, że moje spostrzeżenia są zazwyczaj odmienne, nie przejmuj się, jeśli wiesz co kupiłaś, jakie jedzenie, ile gwiazdek, jaka plaża a to jest zwykle w ofercie opisane to się nie przejmuj

Gość ale zła jestem...
jade do tunezji **** , ja sie nie spodziewam kawioru, ale czystosci mimimalnej i jedzenia normalnego, czyta syf brod i ubostwo. jade na 2 tyg, ol in za 2100 to nie duzo, przeceniona z 3100/

Gość tej hej
fakt strasznie tanio no zobaczysz sama jak będzie, nie przejmuj się tak bardzo

Gość Marian z Samsonowa
2100 zł to duzo kasy ale do tunezji bym nie pojechał..tam łapia turystów i obcinają im głowy...nie nagłasnia sie tego ze wzgledów ekonomicznych...współczuje

Gość ale zła jestem...
2100 - to nie jest duzo kasy bez pzresady, hotel nazywa sie delphin plaza , ladny nierozumiem tych ludzi.. o co im chodzi

Z jaka firma jedziesz? Glupoty w necie nieraz wypisuja. Mialam podbnie jak Ty- wycieczka kupiona w Itace, wrzucialam w necie opinie i same niepochlebne. Nie wiem, kto pisze takie glupstwa,ale wszystko okazalo sie w porzadku, mile wrazenia, zgodnie z oferta w katalogu.

Gość zLa jestem
skay club- nazywa sie biuro

Gość Pani Bovary
Najpierw się czyta opinie a pozniej kupuje. TO juz wiesz na przyszlosc. Wbrew pozorom wybór hotelu i miejsca wcale nie jest latwy. Mi to zajmuje bardzo duzo czasu. Tunezja faktycznie jest zasyfiona, ale w Hamamecie nie jest zle. CIesz sie urlopem a nie jakimis opiniami. CZesto ludzie przesadzają.

Gość Pani Bovary
SKy club to eksluzywna marka Triady. O ile Triada to biuro z niezbyt dobruymi opiniami o tyle na sky raczej nie narzekają.

Gość no bo jak burzuazja leci
na wakacje to oczekuje przeciez luksosow za grosze, nie ? :D Ja jestem prostym czlowiekim i jak place grosze za wycieczke to nie oczekuje tak jak ktos tu wspomnial, kawiorow, sluzby :P w ogole wystarczy mi tylko byle jaki nocleg i wakacje sa udane :D