Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WxW

DIETA WARZYWNA

Polecane posty

Gość WxW

Jem ok 400 kcal dziennie, same warzywa + jeden plaster szynki. Uda mi się schudnąć???

Gość WxW
W sumie to nawet mniej. Dzisiaj zjadłam 10 liści sałaty, 2 małe ogórki ok 5-6 cm, plaster szynki, 10 truskawek i 1/4 pomidora.

Gość Gosia1988
kalorii z warzyw się nie liczy raczej ....

Gość 123qwerty321
wiesz co... idź sie leczyc... na takiej diecie schudniesz... a po 2-3 dniach rzucisz sie na żarcie i przybędzie ci ze 3 razy tyle co spadło... dodam że spadnie ci woda a przybędzie tłuszczu.. więc zastanów sie raz jeszcze nad swoja "cudowna dietą"

Gość Gosia1988

Gość Gosia1988
ja jadlam kilo bobu lub wiecej,dwa pomidory,pilam wode,kawe i cole light,do tego pocwiczylam bo bob dostarcza duzo energii.Oczywiscie nie zawsze bob jadlam - marchew,czeresnie sliwki,fasole szparagową,brokuły,kalafipr i inne warzywa tyle,ze ja je lubie i napadow nigdy nie mialam.

Gość cbadef
Gosia1988 - a ile teraz ważysz ?

Gość WxW
Dla mnie to bardziej próba. Drugi dzień już to ciągnę... i mam nadzieję, że z każdym dniem będe mogła dokonywać tu wpisu, że się udało.

Gość Gosia1988
obecnie 65 :D

Gość cbadef
przepraszam pytanie było do autorki topiku WxW

Gość WxW
WxW ma obecnie wymiary i wagę młodego wielorybka.

Gość Gosia1988
rozumiem,mną tez zarcie nie bedzie rzadzilo,zreszta warzywa zawieraja bialko,zelazo,duzo blonnika,tłuszcze,owoce dodatkowo cukry i wiele witamin.Ale wiecej jedz warzyw -cera i skora Ci się poprawią,cellulit się wygładzi itd.Owoce tez są ok ale zawieraja duzo cukrow.

Gość WxW
Mrożone truskawki chyba nie są takie groźne? Podobno po wypiciu szklanki zimnej wody spala się 30 kcal, więc pomyślałam, że mrożone truskawki też może mniej kcal bd miały.

Gość Gosia1988
mowilam np o winogronach ;-) ..... truskawki jedz normalne,jak byl sezon tez jadlam i schudlam od konca maja 20 kg.Efekt jojo ??......buahahah,od 15 roku zycia tak jem,ale w ciazy zrobilam z siebie maciore,bo kazdy mi podkladal jedzenie,a ja glupia jadlam ;/ .. //wrr

Gość WxW
Żeby rodzina się nie zorientowała, zakosiłam jednego małego szprotka matce. Nie mogą się zorientować, że nie jadam obiadów... ...ale do licha, spaghetti to lekka przesada, jak dla mnie ;/

Gość Gosia1988
ile masz lat?

Gość cbadef
Surowa Dieta leczy i podbija świat. Co raz większa grupa ludzi dochodzi do wniosku, że świeża, surowa, ekologiczna żywność, to coś, czego brakuje nam każdego dnia. W świecie przetwarzanej, modyfikowanej, ulepszanej chemikaliami żywności, nasze organizmy nie wytrzymują. Człowiek nareszcie się budzi i wraca do NATURY. http://www.youtube.com/watch?v=tuhGOh_pbMU http://www.dieta-dabrowska.pl/dr.html "Ciało i ducha ratować żywieniem" - autor dr med. E. Dąbrowska

Gość WxW
Białka 14.80 Tłuszcze 10.64 Węglowodany 46.05 kcal 319.49 2010-08-04

Gość Gosia1988
dla mnie to glupota..ja jem warzywa ale do syta i wartosc kalorczna pewnie zblizona do tych,ktorzy jedzą pieczywo,spagetti itd (tyle,ze inaczej się to odkłada).Przynajmniej tak moge jesc do konca zycia,a tak jak Ty to wątpie,zeby sie dało.

Gość WxW
Wiem.. chcę pociągnąć tak jeszcze 88 dni. Wiem też, że mi się uda. Potem dołożę ryby.. bo uwielbiam je.

Gość Gosia1988
Jak nie masz w nawyku jedzenia warzyw to marny Twój los - jojo murowane i tyle.

Gość WxW
Dam sobie radę :P !

ja własnie zaczełam dietke warzywna tylko dorzuciłam codziennie 100gram ryzu lub makaronu lub kaszy dziele to na trzy porcje i wcinam z warzywkami dzis już drugi dzien i jak narazie ok a ziemniaków zero :)

Gość Gosia1988
ja jestem teraz na diecie 10dniowej bo mam chrzest i chcialabym do niego wazyc55kg :D ..... dopoki nie osiagne wymarzonej wagi potruje sie tym bialkiem,ale ppo wracam do swojego zarełka,nic nie smakuje tak dobrze jak salatka brokulowo kalafiorowa lub selerek surowy.Na bób sie chyba juz nie zalapie,bo sezon sie konczy ;/

Gość Gosia1988
autorce polecam strone www.dieta.pl i w grupie wsparcia zdjecia przed i po dietce - zawsze jakas motywacja w czasie jakieogos zalamania.

Gość WxW
Dziękuję, to miłe. Jednak poradzę sobie sama. Dzisiaj zaczynam dzień od jajka. Białko mi się przyda. I witaminy.

Gość Gosia1988
:D ... ja tez wstalam,dzien zaczelam od kawy ;-)

Gość WxW
Kawę wypiję zaraz. Teraz jem : 5 liści sałaty 1 jajko na miękko trochę cebuli 1/2 łyżki ketchupu pieprzy chili Taka sałatka. Lubię żółtka, bo są pyszne. W sumie to ok 120-130 kcal będzie chyba. Ile w końcu kcal ma jajko? Z różnych źródeł wiem, że 90-120 i nie wiem ile policzyć ;o

Gość Gosia1988
mne nie pytaj,nigdy nie liczylam kalorii ;-)