Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 WxW

DIETA WARZYWNA

Polecane posty

Go艣膰 WxW

Jem ok 400 kcal dziennie, same warzywa + jeden plaster szynki. Uda mi si臋 schudn膮膰???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 WxW
W sumie to nawet mniej. Dzisiaj zjad艂am 10 li艣ci sa艂aty, 2 ma艂e og贸rki ok 5-6 cm, plaster szynki, 10 truskawek i 1/4 pomidora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
kalorii z warzyw si臋 nie liczy raczej ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 123qwerty321
wiesz co... id藕 sie leczyc... na takiej diecie schudniesz... a po 2-3 dniach rzucisz sie na 偶arcie i przyb臋dzie ci ze 3 razy tyle co spad艂o... dodam 偶e spadnie ci woda a przyb臋dzie t艂uszczu.. wi臋c zastan贸w sie raz jeszcze nad swoja "cudowna diet膮"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
ja jadlam kilo bobu lub wiecej,dwa pomidory,pilam wode,kawe i cole light,do tego pocwiczylam bo bob dostarcza duzo energii.Oczywiscie nie zawsze bob jadlam - marchew,czeresnie sliwki,fasole szparagow膮,broku艂y,kalafipr i inne warzywa tyle,ze ja je lubie i napadow nigdy nie mialam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cbadef
Gosia1988 - a ile teraz wa偶ysz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
Dla mnie to bardziej pr贸ba. Drugi dzie艅 ju偶 to ci膮gn臋... i mam nadziej臋, 偶e z ka偶dym dniem b臋de mog艂a dokonywa膰 tu wpisu, 偶e si臋 uda艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
obecnie 65 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cbadef
przepraszam pytanie by艂o do autorki topiku WxW

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
WxW ma obecnie wymiary i wag臋 m艂odego wielorybka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
rozumiem,mn膮 tez zarcie nie bedzie rzadzilo,zreszta warzywa zawieraja bialko,zelazo,duzo blonnika,t艂uszcze,owoce dodatkowo cukry i wiele witamin.Ale wiecej jedz warzyw -cera i skora Ci si臋 poprawi膮,cellulit si臋 wyg艂adzi itd.Owoce tez s膮 ok ale zawieraja duzo cukrow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
Mro偶one truskawki chyba nie s膮 takie gro藕ne? Podobno po wypiciu szklanki zimnej wody spala si臋 30 kcal, wi臋c pomy艣la艂am, 偶e mro偶one truskawki te偶 mo偶e mniej kcal bd mia艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
mowilam np o winogronach ;-) ..... truskawki jedz normalne,jak byl sezon tez jadlam i schudlam od konca maja 20 kg.Efekt jojo ??......buahahah,od 15 roku zycia tak jem,ale w ciazy zrobilam z siebie maciore,bo kazdy mi podkladal jedzenie,a ja glupia jadlam ;/ .. //wrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
呕eby rodzina si臋 nie zorientowa艂a, zakosi艂am jednego ma艂ego szprotka matce. Nie mog膮 si臋 zorientowa膰, 偶e nie jadam obiad贸w... ...ale do licha, spaghetti to lekka przesada, jak dla mnie ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cbadef
Surowa Dieta leczy i podbija 艣wiat. Co raz wi臋ksza grupa ludzi dochodzi do wniosku, 偶e 艣wie偶a, surowa, ekologiczna 偶ywno艣膰, to co艣, czego brakuje nam ka偶dego dnia. W 艣wiecie przetwarzanej, modyfikowanej, ulepszanej chemikaliami 偶ywno艣ci, nasze organizmy nie wytrzymuj膮. Cz艂owiek nareszcie si臋 budzi i wraca do NATURY. http://www.youtube.com/watch?v=tuhGOh_pbMU http://www.dieta-dabrowska.pl/dr.html "Cia艂o i ducha ratowa膰 偶ywieniem" - autor dr med. E. D膮browska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
Bia艂ka 14.80 T艂uszcze 10.64 W臋glowodany 46.05 kcal 319.49 2010-08-04

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
dla mnie to glupota..ja jem warzywa ale do syta i wartosc kalorczna pewnie zblizona do tych,ktorzy jedz膮 pieczywo,spagetti itd (tyle,ze inaczej si臋 to odk艂ada).Przynajmniej tak moge jesc do konca zycia,a tak jak Ty to w膮tpie,zeby sie da艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
Wiem.. chc臋 poci膮gn膮膰 tak jeszcze 88 dni. Wiem te偶, 偶e mi si臋 uda. Potem do艂o偶臋 ryby.. bo uwielbiam je.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
Jak nie masz w nawyku jedzenia warzyw to marny Tw贸j los - jojo murowane i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
Dam sobie rad臋 :P !

Udost臋pnij ten post

ja w艂asnie zacze艂am dietke warzywna tylko dorzuci艂am codziennie 100gram ryzu lub makaronu lub kaszy dziele to na trzy porcje i wcinam z warzywkami dzis ju偶 drugi dzien i jak narazie ok a ziemniak贸w zero :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
ja jestem teraz na diecie 10dniowej bo mam chrzest i chcialabym do niego wazyc55kg :D ..... dopoki nie osiagne wymarzonej wagi potruje sie tym bialkiem,ale ppo wracam do swojego zare艂ka,nic nie smakuje tak dobrze jak salatka brokulowo kalafiorowa lub selerek surowy.Na b贸b sie chyba juz nie zalapie,bo sezon sie konczy ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
autorce polecam strone www.dieta.pl i w grupie wsparcia zdjecia przed i po dietce - zawsze jakas motywacja w czasie jakieogos zalamania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
Dzi臋kuj臋, to mi艂e. Jednak poradz臋 sobie sama. Dzisiaj zaczynam dzie艅 od jajka. Bia艂ko mi si臋 przyda. I witaminy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
:D ... ja tez wstalam,dzien zaczelam od kawy ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WxW
Kaw臋 wypij臋 zaraz. Teraz jem : 5 li艣ci sa艂aty 1 jajko na mi臋kko troch臋 cebuli 1/2 艂y偶ki ketchupu pieprzy chili Taka sa艂atka. Lubi臋 偶贸艂tka, bo s膮 pyszne. W sumie to ok 120-130 kcal b臋dzie chyba. Ile w ko艅cu kcal ma jajko? Z r贸偶nych 藕r贸de艂 wiem, 偶e 90-120 i nie wiem ile policzy膰 ;o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia1988
mne nie pytaj,nigdy nie liczylam kalorii ;-)

Udost臋pnij ten post