Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za gościuuuu

Co byście pomyśleli

Polecane posty

Gość co za gościuuuu

Normalnie się wkur... Gość z którym znam się chwile ( wspólne hobby) piszę czy nie poszła bym z nim do kina. Akurat bardzo chciałam iść na ten film więc prawie się zgodziłam. A za chwile dostaje smsa tej treści : " za soczystego buziaka podwiozę cie nawet do domu" Nosz kurwaaa, co on sobie wyobraża! Szczerze mówiąc to doznałam szoku po takim esie!

A moze to byl tylko zwykly zart z jego strony? Kobieto, nie podchodz do wszystkiego az tak powaznie :D

Gość kobieta z klasaaaa
No ja bym pomyślała że ma nie równo pod sufitem gościu

Gość co za gościuuuu
Ja jestem zniesmaczona takimi żartami, mam faceta fakt że w innym mieście ale co on sobie wogóle wyobrażał?

To co sobie wyobraza to juz nie Twoja sprawa tylko jego :D A skoro masz faceta to sprawa jest jasna - powinnas olac typa i wogole sie nim nie przejmowac.

Gość co za gościuuuu
Wkurzyłam się bo to kino to była zwykła przysługa ale jak widać on chyba ma jakieś inne pojęcie, że tak wyaplił od razu, normalnie nie wiadomo czego można się po ludziach spodziewać

Gość kei_bak
ja bym pomyślał że ma na ciebie ochotę. ma najpierw chodzić wkoło przez miesiąc ?

Gość co za gościuuuu
No właśnie ale ja go znam zaledwie pare dni i poznałam na pewnych zajęciach jak już pisała wspólne hobby co za debil

Gość kei_bak
jak debil to co się stresujesz ? nie idź

Gość banowe życie eeee:)
masz faceta i sie umawiasz z innym do kina???? ja bym w zyciu nie poszla... i bylabym zla gdyby moj facet poszedl z jakos panienka do kina. a gość pomyslal ze bardzo chcesz z nim isc i pewnie liczy na cos wiecej- a moze traktuje to jako randke:P

Gość strzel go w pysk