Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misee

bylam dzisiaj na randce SZOK!

Polecane posty

Gość misee

A wiec bylam dziaj na randce, poznalismy sie prze internet bo jak inaczej, prawda :D i powiem wam, ze przezylam szok... facet idealny ... mily, przystojny, usmiechniety, inteligentny, kulturalny ..wow! świetnie całuje ohhh :D Wczesiej przez tydzien gadalismy na gg, smsy itp poznalismy sie i generalnie przypadlismy sobie do gustu. Nie moge tego ogarnac- facet slucha tej samej muzki co ja [a mamy dosc specyficzne gusta], mamy tez sporo wspolnych zainteresowan, i wgole jest cudnie :)

Gość jaaaaaaaaaaaa789
czego słuchasz?

Gość na pierwszej randce się całuje
jakiś puszczalski ten facet

Gość savarin
Nie ufaj z początku lepiej!

Gość kleosiaaaaaa
powiedz lepiej czy popuściłaś mu szparki;)

Gość misee
wiem, wiem ograniczone zaufanie to podstawa :D o nie jest z tych ;p naprawde jest swietny co do calowania sie na pierwszej randce .. tak wiem, wiem ale nei moglismy wytrzymac po prostu heh

Gość misee
slucham generalnie tylko 2 wykonawców i on tez i t tych samych !!! to jest chyba zbyt piekne by bylo prawdziwe ahhhh

Gość nie ciesz sie za wczesnie..
tez tak mialam... no po prostu mnie z nog zwalilo jak go zobaczylam. tez sie z nim calowalam na pierwszej randce. zajebisty koles. i co? okazalo sie ze zonaty.. :(

ale nie było to czasem tak ze ty mówisz ze słuchasz tego i tego a on-o,ja też?no wiesz,zeby nie było tak ze stara sie cie zbajerowac i wykorzystac,róznie bywa

Gość testX
ale co z tego, że żonaty i dzieciaty , najważniejsze że fantastycznie całuje i sprzęt ma całkiem pokaźnej urody , prawda dziewczyny :)

Gość ile macie lat?

Gość misee
nie, akurat to on pierwszy napisal czego slucha i bardzo duzo wie o historii zespołu, który mial ze tak powiem bujną przeszlość heh ... matko nawet ja tyle nie wiem :D zonaty to on na 100% nie jest :D:D:D tak, napisal jakies 15 minut po tym jak sie rozstaliśmy i podzekowal za miło spedzony wieczór ja chyba śnie ................ oooooo

Gość zapewne Canibal Corpse
:classic_cool: ps Cieszyme się z wami :D

Gość misee
heh wole nie pisac bo zaraz mnie tu zjada, ze slucham tego i tego :D

Gość misee
No dobra powiem wam Pan Tik Tak i Pan Japa.

ale juz na pierwszej randce sie calowalas z nim ???? nie no wszysto wyglada super wspaniale ale... za pieknie zeby moglo byc prawdziwe ;D ale moze moze ;D opowoadaj dalej nam tutaj jak na kolejnych randkach :D ja czekam :) pzdr

Gość misee
nie nie wstydze sie tego czego slucjam tylko po prostu chcialabym porozmawiac na temat :D no to konkurs , kto zgadnie :D jeden zespo polski- rock a 2 to matko nie wiem co napisac bo i tak od razu zgadniecie :D niech bedzie jedno slowo [ci ktorzy znaja to beda widziec] podpowiedz to slowo- blanket powodzenia i bez gugla :D

Gość misee
makrelowa - dzieki :) dobrze a zespol znany lata 80 rock i te sprawy

Gość faraonka morwka
zazdroszcze takich randek :) A facet jest starszy od Ciebie :)?

Gość misee
dobra, wystarczy o muzyce bo i tak wypelnia mi wystarczajaco zycie :D nie wiem co ja mam teraz robic kurde ! nigdy nie bylo tak idealnie :D pierwszy raz czuję ze to facet na dłużej, taki z którym mogę spedzić resztę zycia, nigdy tak naprawde tego nie czulam a teraz to sie zmienilo :)