Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tydlikowa

Czy jeśli kobieta nie nosi rzymianek...

Polecane posty

Gość Tydlikowa

jest uważa za inną ? Otóż przechodząc się po mieście widzę kobiety w rzymiankach, co nie spojrzę to podobne sandałki... Ja właśnie lubię takie bardziej sportowe sandały i tu mam pytanie: faceci zwracają uwagę na takie rzeczy? Czy nie jestem jakimś odmieńcem? Ciekawi mnie naprawdę czy im to robi różnicę... Nogi oczywiście zgrabniutkie szczuplutkie twarz też ładna :)

Gość ksennnaaaa
Chcialabym miec takie problemy :O Tez nie nosze, bo jestem za niska, rzymianki najlepiej wygladaja na wysokich, dlugonogich kobietach, a pozatym nie lubie wygladac jak kopia. Faceci na pewno nie zwracaja na to uwagi, jake nosisz buty, chyba, ze jest gejem.

jest nie nosisz rzymianek w oczach facetow to tylko plus, nie znam mezczzny ktoremu podobalby sie obecnie modne rzymianki. kazdy znajomy puka sie w glowe na ich widok i pyta jak mozna wkladac cos takiego na nogi, ani to ladne ani seksowne, zwykle japonki sa atrakcyjniejsze - rzymianki? no go! ;)

Gość leć po test
jak to nie zwracają uwagi? każdy facet woli kobietę w szpilkach a jesli płaskie sandały to rzymianki lepiej wypadną niż sportowe

Gość Tydlikowa
Mam wiele problemów, ale nie piszę o nich na kafeterii, bo radzę się komu innemu... Ja też jestem niska:/ (160 cm) w dodatku obcierają mnie te paseczki...

ale to jest ohydne :o , nie założyłabym czegoś takiego na nogę, ubieram buty/sandały jakie mi pasują, a nie jakie są obecnie modne

Gość zona bez ogonaa
masakra, szkarada te buty

Gość aa to sa rzymianki
bo myslalam ze chodzi o gladiatorki:), osobiscie uwazam ze obrzydliwe sa te rzymianki, z sandalow podobaja mi sie tylko klasyczne scholle:)

W takim czymś chodzą kobiety? Co ci marketingowcy za chłam wciskają - wystarczy krzyknąć 1000 razy w tv, że na topie są w tym roku rzymianki i kobietki ruszają po badziewie do sklepów robi8ąc z siebie pośmiewisko.:)

Gość Tydlikowa
Dzięki za opinie:) No właśnie większość dziewczyn uważa że rzymianki to szajs ale i tak je noszą....