Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!Martyna!!! :(

MĄŻ ZOSTAWIŁ MNIE DLA MĘŻCZYZNY!!! JESTEM IDOTKĄ!!!

Polecane posty

Po trzech latach małżeństwa, zostawił mnie i naszą sześciomiesięczną córeczkę dla innego mężczyzny!!! Wiem tylko, że nazywa się Sławek... Nie mogę w to uwierzyć, czuję się jak śmieć :(

Nie potrafię tego zrozumieć! Normalny, 100% facet, ja nie brzydka, nie gruba kobieta, ja mam 26 lat, on 27, nic nie zapowiadało takiego czegoś! Nie wierzę w to poprostu ;(

Gość a wczesniej nie przejawial
jakis gejowskich sklonnosci?

Ja jestem Kobietą! Tworzyliśmy normalną rodzinę!! Wszystko normalnie, żadnych podejrzanych zachowań, a tutaj taka akcja... Czasami myślę, że to żart :(

czyli starannie ukrywal swoja prawdziwa orientacje...nikt nie staje sie homo z dnia na dzien...

Gość zirytowanaaaa
czujesz się tak, bo cię zostawił czy dlatego, ze dla mężczyzny? . porzucenie zawse boli.......na szczęście czas koi

Czuję się jak idiotka jak nic nie warta Kobieta. Dlatego, że mnie zostawił, to też, ale o wiele bardziej boli, że zostawił mnie dla mężczyzny!! Jak to wogóle możliwe? Mamy córeczkę, co ja jej powiem za kilka(naście0 lat? że jej ojciec jest gejem? Boże...

mniej by bolało, gdyby zostawił cię dla kobiety... ech, no jego wina. Z orientacją się rodzisz, więc wiedział od zawsze kim tak naprawdę jest. Cóż, próbował żyć wbrew sobie, ale tak się na dłuższą metę nie da. Pewnie mógłby tak żyć dalej, ale nie dawało mu to szczęścia. Wybrał to, co dla niego lepsze. Szkoda tylko, ze w ogóle zaczynał coś, co mu nie było dane. Jego wina....

Gość ona..o0sj
jezus marja to jakis zart???????????????????????????????????????? o fuuujj dla faceta cie zostawil?????? ohyda!!!!!!! z kim ty bralas slub??? niechce mi sie wierzyc to jakas prowokacja

Gość zirytowanaaaa
tak właśnie powiesz. To nie takie straszne, a może nie będziesz musiała. Jak nie odetniesz dziecka od ojca, to bedzie sama wiedziała. lepiej byś się czuła, gdyby zostawił cię dla kobiety? nie sądzę. tak bywa niestety.

Na prawdę zawsze był normalny, prawdziwy facet. Dlatego nie miałam żadnych podejrzeń... Nasz związek był udany, wszystko było dobrze, ja nie wiem co o tym myśleć i jak dalej żyć :(

Gość Wars wita Was
ten temat dziwnie dlugo kobiety wałkują pod nazwą , mój mąż to gej ale gdzie oczy miały przed ślubem ? szkoda, że kobiety tu nie wymyślają tematów w stylu 'jestem lesbijką od zawsze i od urodzenia ale zostałam mężatką tylko dlatego aby rodzina nie marudziła ' a tego psa wysłałam do piwnicy aby tam spał a u mnie teraz jest Gośka i sobie popijamy :)

A tu facet gustujący w kobietach i marzący o stworzeniu rodziny, to nie może takiej znaleźć ... dziwny jest ten świat i z lekka pokręcony.

baaaaaardzo pokręcony:o

i baaaaaaaaardzo dziwny:(

Wiecie co jest najlepsze? Jeszcze tydzień temu byliśmy na wakacjach, wszystko pięknie, dobrze jak zawsze... taki cios, to boli najbardziej... ;(

:(

Nosił obrączkę, był kochający i oddany rodzinie, nawet moja mama mówiła, że taki troskliwy mąż i tatuś, że dobrze mi w życiu będzie, jak ja teraz rodzinie powiem, jak zareagują :( Nie chce mi się żyć :( Pomóżcie ;(

Gość hejjj kobieto
musisz być teraz silna - zwłaszcza ,że masz dla kogo żyć

Gość Wars wita Was
!!!Martyna!!! :( zrób sobie drinka i wypij dla zdrowotności :)

Gość fvrsdfgdgf
"czyli starannie ukrywal swoja prawdziwa orientacje...nikt nie staje sie homo z dnia na dzien..." I tu się właśnie mylisz

Gość ona..o0sj
jesli to nie prowokacja to bardzo mi przykro, powinnas oddalic dziecko od tego czlowieka, jestes mloda poznasz jeszcze porzadnego chlopaka, wiem ze ci bedzie trudno ale musisz o nim zapomniec

Mam nadzieję, że Cię nie zdradzał w trakcie trwania związku ... bo jak sobie pomyślę coś takiego ... oł dżizus ... disgusting !!!

Nie pije, mam małe dziecko.. Pozostaje mi wierzyć, że wszystko się jakoś ułoży... Ale uwierzcie, że w mojej pamięci nie ma ani jednej podejrzanej sytuacji. A ten Sławek to taki chłopak nie znam go osobiście, ale widziałam jego zdjęcia, i w sumie nie wiem co myśleć... Chciałabym żeby to był żart. Jak mógł mnie tak potraktować? No i seks. Przecież ze mną też się kochał i wszystko było wporządku w tych sprawach! A nawet planowaliśmy za rok kolejne dziecko :(

Gość aaaaaaa tragedia aaaaaaaaaaaaa
Ten Twój mężuś najpierw maczał chooya w gównie Sławka, a później w Tobie!!! Aaaaaaaaaaaaaa, koszmar :O :O :O Jeżeli to nie prowo, to współczuję. Ja na Twoim miejscu bym chyba skoczyła :O Fuj :O