Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!Martyna!!! :(

MĄŻ ZOSTAWIŁ MNIE DLA MĘŻCZYZNY!!! JESTEM IDOTKĄ!!!

Polecane posty

Gość Joł ziola
i nic wczesniej nie zauwazyłaś? o masakro

Takie rzeczy a śwe.. Zakochał sie czy romans trwa jakis czas juz? Przejdzie chemia i moze chcieć wrócić przygotuj sie tez na taka ewentualność..

Gość oralb@pl
I stanowczo od mawiaj orala!

Gość gejostwo się szerzy
:oA może on jest bi? echhh,nawet jeśli to w sumie żadne pocieszenie:o

Gość gejostwo się szerzy
zrób sobie test na HIV. HIV to nie tylko problem gejów ale on Cię w ogóle zdradzał a to zawsze niesie ryzyko chorób(niezależnie czy zdradzał z facetem czy kobietą)ZDRADA TO ZDRADA!!!

"on Cię w ogóle zdradzał a to zawsze niesie ryzyko chorób" Tego autorka nie powiedziała, więc nie wiadomo, czy zdradzał, czy nie.

Gość gejostwo się szerzy
no tak,nie powiedziała ale nawet jak on zaprzecza,że zdradzał to i tak warto sie zbadać a nie ufać drugiej osobie w 100%,że nigdy nie zdradzała....

Gość co za koleś...kryptogej
:o

Gość co za koleś...kryptogej
długo jestescie ze sobą?

Gość mam nadzieje ze te topik to
prowokacja bo jesli nie to wspolczuje autorce takiego meza:(

Jesteśmy trzy lata po ślubie, razem jesteśmy prawie sześć lat. Nie wiem czy mnie z nim zdradzał, nie znam żadnych szczegółów, po prostu, zostawił mnie i naszą córeczkę i tyle, zero konkretów :(

Gość Bartiii91
biedna jesteś kobieto..

Nie było go na noc, nie odezwał się do tej pory... Jestem zrozpaczona... Czy On już się nie odezwie? Nie poznaję Go, jak On może mnie tak traktować?? dziewczyny pomóżcie jak sobie z tym poradzić?? :(

mój kolega zostawił długoletnią dziewczynę dla faceta... ale im się od dawna w łóżku nie układało, po prostu zaczął chciec facetów

Gość współczuje:(
jejku wspólczuje. ja tez zostalam sama z miesieczna córeczka jakis czas temu , ale u Ciebie jest troche gorzej:( nawet niewiem co doradzic. moze tylko tyle,zebys postarala sie nie dzwonic do niego! boze faceci to ...:(

Gość kiukgffrg
!!!Martyna!!! :( zostaw jakiegoś adres email do siebie tu napisze do CIEBIE

martyna_tinka@interia.pl moj mail jezeli ktos moglby doradzic cos konkretnego... Nadal się nie odezwał.... Może to chwilowe zawahanie? może się opamięta?? Ma małe dziecko!! Niech pomyśli o rodzinie a nie o gejowskich igraszkach!! :(

Dzisiaj przyszedł do naszego mieszkania. Słuchajcie, jak on się zachował, to przeszło moje najśmielsze oczekiwania 😭 Wszedł, ani "cześć" ani pocałuj mnie w d... 😭 zaczął zbierać swoje rzeczy, więc ja się grzecznie zapytałam co robi, dlaczego ze mną nie rozmawia, a on do mnie z tekstem, że kobiety go brzydzą 😭 Powiedziałam mu, że ok, rozumiem, że nie chce ze mną być, załatwimy rozwód, alimenty na małą... A propo małej, czy chce wykazać jakiś ojcowski obowiązek, czy nie, bo to też istotne i trzeba takie sprawy też w sądzie załatwić. A on powiedział, że jego narzeczony (!) pragnie mieć małe dziecko. Nie zrozumiałam z tego nic. Powiedział, ze dziś bierze tylko potrzene rzeczy, a po resztę przyjdzie, gdy mnie nie będzie w domu. Zapytałam tylko czy jest tego pewien co robi, że jeżeli będzie chciał wrócić, to nie ma do czego, bo mu nie wybaczę tego co zrobił, jeżeli teraz wyjdzie z domu... Powiedział, że nasze małżeństwo było największym błędem w jego życiu 😭 a tego całego Sławka to kocha naprawde, i teaz wie, co to znaczy miłość 😭 O małej nic nie wspominał, nawet się z nią nie przywitał :( Jestem zrozpaczona 😭

Gość andie
a to cholerny pedał!!! ja bym napewno odsuneła go od dziecka nie uratujecie juz tego związku, bo juz go nie ma, zreszta po co takie cos ratowac... szkoda ze dopiero teraz oprzytomniał co do swojej orientacji ;/

Gość ty uważąj lepiej
moze on celowo udawał że lubi kobiety i zrobił sobie z tobą dziecko bo chce je wychowywac z tym sławkiem? uważaj by ci dziecka nie zabrał.

no właśnie nie wiem co mam zrobić, dziwnie przestał się interesować córeczką :( nie pozwolę mu jej zabrać, ale jest taki problem, że ja nie pracuję a on tak! Boże, on chyba tak po prostu nie dostanie prawa do opieki, kiedy sąd się dowie, w jakim związku on jest?? POMÓŻCIE!!!!

Gość ktore43
boze wspolczuje ci, straszne to co napisalas, nie zalamuj sie ulozysz sobie jeszcze zycie z porzadnym facetem zycze ci tego;) a dziecko z dala od tego pedala trzymaj

Gość ty uważąj lepiej
nie sądzę by dostał opiekę nad dzieckiem. poza tym skoro ty nie pracujesz możesz ubiegac się o alimenty i dla dziecka i dla ciebie. najlepiej już teraz zacznij szykowac się do rozwodu. przygotuj wszystko to, co pozwoli Ci wygrac dziecko oraz wycisnąc z niego co się da. zostawił cię więc musi poniesc konsekwencje. a w polsce homofobów nie brakuje więc jak sąd się dowie że on jest gejem jest jeszcze mniejsze prawdopodobnieństwo że dostanie opiekę nad dzieckiem :P

Uff trochę mi ulzyło... Nie chcę z nim drzeć kotów, ale fakt, że powinien płacić... Mamy własne, trzypokojowe mieszkanie, jakiś podział majątku czy coś? Poza tym rozwód to z jego winy...

Gość ty uważąj lepiej
oczywiście że z jego winy. zostawił cię dla kogos innego. a jak rodzinie powiesz że zostawił cię dla faceta - to nie będzie dla ciebie wstyd ale dla niego. jak juz wspomniałam w polsce pełno homofobów jest więc "lincz" będzie skierowany na niego. dzięki temu będziesz miec poparcie rodziny. ja bym już zaczęła powoli rozglądac się na stronach dotyczących spraw rozwodowych i podziału majątku. nie daj sobie zabrac mieszkania! ty masz dziecko a on ma tego sławka więc mieszkanie nie jest mu potrzebne :P

rozwód to koniecznosc w tej sytuacji,zreszta ja na Twoim miejscu juz bym nie przyjeła ochłapów po innym facecie zwłaszcza.Obserwuj uważnie sytuacje a w najgorszym razie pozbaw go praw rodzicielskich.