Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izolda22

Suknia Ślubna...

Polecane posty

Gość julka kulka
paskudna suknia

Gość inesita 25dsfdsfdsg
Śliczna orginalna...:)

Gość to coś jest
okropne i nie dziwię się że nie możesz nic dobrać, bo nic nie pasuje

Gość madonna stronna
A jaki kolor?

naprawde?? to miło:D u mnie jest niezaciekawie.. wiąze sie to ze zdrowiem i przyszłoscią... więcej opowiedziałabym Ci w bardziej kameralnym miejscu :p ale to nie ważne.. pamiętasz temat?? ładna dziewczyna tak mówią a ciągle sama..:D teraz to bzdura:D tak sie ciesze:*

No pamietam...:) Wczoraj tam byłam...:) teraz juz tamten temat to przeszlość...:_ Ale miło tam czasami powspominać...:) A co kochana sie z Tobą dzieje????? co ze zdrowiem...:(((((

naprawde nie wiem co jest tego przyczyną.. włosy wypadają mi bardzo.. za każdym pociągnieciem grzebienia jest nich pełen:(... a oprócz tego złe samopoczucie, kompletna utrata koncentracji i logicznego myslenia, ciągłe zmęczenia, chyba nawet nadwaga... i do techo zaliczyc jeszcze mozna potwornie zły stan ducha... jest mi bardzo ciężko... ale lepiej opowiedz co u Ciebie oprócz ślubu..:D

naprawde?? słyszałam o tym.. dziękuje kochana:* musze tego spróbowac, bo zalezy mi na włosach..:) a teraz juz uciekam, jutro mam ciężki dzień... wszystkiego dobrego życze.. :) a w razie czego, pisz magnolcia2@interia.pl :)

Gość anik124
no jesli mam byc szczera to sukienka nie jest zbyt ciekawa! no ale coz sa gusta i gusciki.Czasem tak bywa ,ze suknia zalozona wyglada zupelnie inaczej....powodzenia