Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emotikona

Te problemy z facetami! co Was w nich wkurza i o co się ostatnio pokłóciliście?

Polecane posty

j/w:) Mnie to dzisiaj wkurzyl do bialosci...Powiedzial ze sie dzisiaj zobaczymy i jak zwykle cos mu wypadlo ! Denerwuje mnie jak nie zmywa po sobie, jak nosi dziurawe skarpetki, denerwuje mnie tekst:" jak zwykle moja wina!" i wiele innych rzeczy a tak poza tym... to bardzo Go Kocham... A co wasi niedobrzy faceci robia co doprowadza Was do szalu?

Gość heheheheew
Moj tez nosi dziurawe skarpetki :o i tez wkurza mnie tekst "znowu moja wina" :o albo jak marudzi i narzeka nie słuchając w ogóle co do niego mówię :o prowadzi monolog

Gość koślawy paluch
wkurwia mnie to, że ostatnio kompletnie nie zwraca na mnie uwagi. a ja ze zgryzoty słucham jakiejś zjebanej cerekwickiej i wyję :o

z tym monologiem to tez tak mam...:O ja cos do niego mowie, produkuje sie a on oglada tv albo bawi sie telefonem!! Oh jak ja tego nie lubie... albo jak np zmywam i klepnie mnie w tylek z zaskoczenia to tez dostaje szalu;)

koślawy paluch---> nie przejmuj sie, kazdy facet tak ma. Przyjdzie wtedy jak sobie przypomni ze ma dziewczyne/ zonę;) ale to moze troche potrwac bo maja opozniony zaplon;)

Gość minaaaa
moj stary dzisiaj wrocil pijany i polozyl sie na lozko w butach !!!!!!!!!!!jutro jak wytrzezwieje to mu dam do wiwatu tak ze bedzienastepnym rfazem buty juz sciagal przed domem

Gość wkurwiona była narzeczona
Nie jestem już w związku, ale jeszcze tydzień temu byłam. A wkurwiało mnie wszystko, zaczynając od "nie kłóć się, ja wiem lepiej", poprzez: "jak zwykle moja wina, ty jesteś idealna", a na darciu ryja o każdą pierdołę kończąc. Do dzisiaj mnie krew zalewa jak sobie o tym związku pomyślę :o Muszę odpocząć od facetów, bo się wykończę chyba.

Gość edhd
ci faceci chyba maja kilka zakodowanych tekstow we lbie i je pozniej uskuteczniaja:D