Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam doła ...

Polecane posty

Gość tez chyba mam doła
wszystko sie pierdoli

Gość darciuchaaaa
miałam zapytać dlaczego ale już chyba znam odpowiedź "Mam 24 lata, zespół Aspergera, skłonności sadystyczne i masochistyczne, myśli samobójcze od 10 lat, depresję, silne wahania nastroju, narcystyczne zaburzenia osobowości, mizantropie, uzależnienie od onanizmu i kompleks małego członka, mam własny świat w który uciekam myślami. Nigdy nie miałem dziewczyny, nie lubię przebywać z ludźmi i mam trudności w kontaktach z nimi, nie mam znajomych . Jestem życiowym nieudacznikiem i przegrałem życie już przed startem." najbardziej mnie rozbawiła Twoja mizantriopia. Czego więc szukasz na forum KOBIECYM?

Znowu masz doła? Mogę coś dla Ciebie zrobić, aby poprawił Ci się humor:P ?

usmiech na twarzy poprosze:-) po przeczytaniu tytulu wiedzialam , ze to ty niedziel

Gość Pijanapowietrzem
przynajmniej nikt sie nie pyta dlaczego go masz...widzę zadomawiasz sie tu na dobre

dobrze ---> fakt, wystarczy przeczytać tytuł i już sięwie kto jest autorem topiku :P

ej niedziel..skąd wiesz, że masz zespół Asperger skoro nigdy nie byleś u specjalisty? Kto ci go stwierdził? Wikipedia? Pytam serio choć może nieco kąśliwie.. :-o

Gość Pijanapowietrzem
sam robi sobie psychoanalizę

Gość czkawka to prawdziwa tragedia
:(

piernikowa laudacja Skąd wiem? Od zawsze byłem dziwny. A moje dziwactwa dość dobrze się wpisują w charakterystykę owego zespołu. A wiem że to zespół Aspergera z forum dla ludzi z tym zespołem. Poza tym rozwiązywałem test psychologiczny na ten zespół i przy moim wyniku ma go 2/3 ludzi. kikijka Widzisz jak wy dobrze ze mną macie. Nawet na autora nie musicie patrzeć, wystarczy że tytuł przeczytacie i wiecie że to ja. Pijanapowietrzem Witaj. Zadam pytanie które nie lubię jak mi ktoś zadaje. Co słychać u ciebie?

Gość Pijanapowietrzem
tak a od zgagi sie umiera

Gość Pijanapowietrzem
szczerze mówiąc jest gorzej niż mogłabym sie tego spodziewać(mimo mojego pesymizmu i spodziewania sie najgorzej z opcji),ale życie kołem sie toczy,czyż nie...

ten ostatni niedziel - Kiedys chciałam iśc na psychologie, ale ostatecznie wybralam fizjoterapie... Gdybym teraz byla psychologiem, moglabym Ci pomoc , a tak to lipa.. :P

ech niedziel - daj spokój :-o Od diagnozowania są specjalisci, którzy przez lata się kształcą żeby pomagać ludziom. Nie ma to jak naczytanie się o jakichś zaburzeniach, rozwiązywanie "specjalistycznych'' testów i (własna) fachowa diagnoza. Trochę mnie to śmieszy.. Też od zawsze czułam się nieco inna, nadal się taka czuję. Miałam chwile poszukiwań źródła tej inności. Naczytałam się wielu specjlaistycznych książek i tym samym zauważyłam u siebie objawy chad, bpd i innych takich :-o, ale nieważne. Ty i tak wiesz lepiej. - znów nie chciałam być kąśliwa a mam wrażenie, że taki jest mój post.. w każdym razie miałam zapytać - dlaczego nie pójdziesz do specjalisty?

niedziel ty wmawiasz sobie moim zdaniem tego dola... troche pozytywnych mysli by sie tobie przydalo

Gość wstrzymaj oddech

weź do buzi łyżeczkę cukru i potrzymaj go chwilę w buzi... Albo niech ktoś Cię wystraszy :P

Gość wstrzymaj oddech
serio? mi to nigdy nie pomaga :(