Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizjana taka sobie

Jak zachowuje sie facet, który zdradzał?

Polecane posty

Gość luizjana taka sobie

Mam pytanie, czy można po zachowaniu stwierdzic czy facet zdradzał, a jeśli tak to jakie są symptomy? Proszę pomóżcie mi w zidentyfikowaniu tegoż zachowania.

Gość najdziwniejszy....
ktory? a no tak, przeciez wszyscy sa tacy sami :D

Gość sto pro facet
ja wale konia do mleka

Gość Prażynka_87
mężatki twierdzą że kwiaty bez okazji lub prezenciki mają zagłuszyć sumienie niewiernych mężów. Albo wróżą zbliżający się mecz:)

Gość luizjana taka sobie
W oczy nie patrzy rozmówcom przez 17 lat, jak długo go znam, poza tym kwiatów bez okazji nie kupuje, a jednak cos czuje , intuicja mi mówi, ze jak byłam w Hiszpanii kilka lat temu to moze cos przeskrobal.

Gość najdziwniejszy....
a jak sie bawilas w hiszpanii? :D

Gość luizjana taka sobie
Bawiłam się/ Tęskniłam. Adoratorow nie brakowało i zaczynam teraz załować, że nie skorzystałam.

Gość Prażynka_87
acha czyli to dawno było....nie no, po jakimś grubszym przekręcie zawsze wdać diametralną zmianę. ale jak to dawno było a teraz wszystko pod kontrolą to nie ma co wracać. Co było a nie jest nie pisze się w rejestr.

Gość luizjana taka sobie
Najdziwniejszy - a Ty jestes kobietą, czy facetem? bo cos mi mówi, że facet jesteś, a kafeteria to forum dla kobiet. zaloguj sie na męskie forum ok?

Gość najdziwniejszy....
tak podejrzewalem :D

Gość najdziwniejszy....
pozwole ci bawic sie w domysly popros :classic_cool:

Gość luizjana taka sobie
Paryżnka- dawno to było, ale właśnie jak byłam w Hisz. to mój pan musiał byc sam na bankiecie i ponoć odwoziła go panna niby ze swoim bratem. Nie musiał tam byc obowiązkowo, ale widac bardzo chciał. Po długim czasie dowiedziałam się od ojca tej panny, ze mój luby powiedział, że nie mogłam przyjechać, bo chora byłam. po co kłamał? Nie było mnie w Polsce, więc mógł prawdę powiedzieć, a nie łgać. Dzis pod wpływem filmu przypomnialo mi sie to i zaczęłam temat, że pojechal tam sam w wiadomym celu itp. Powiedział, że nigdy mnie nie zdradził, spierdolil do łazienki, wziąl prysznic i juz śpi. moje pytanie- dlaczego spierdolił? nieczyste sumienie? wyrzuty? tak to jest to.

Gość luizjana taka sobie
Najdziwniejszy- wiem dlaczego jestes najdziwniejszy i stawiam Ci piwo jesli odgadniesz co wiem i dlaczego wiem.

mój niby nie ma gdzie zdrady dokonac ale profilaktycznie sie go pytam to wzrokiem nie ucieka i zawsze stanowczo aprzecza to co kłamie ?????

Gość luizjana taka sobie
A mój zawsze wzrokiem ucieka, więc kłamie?

Gość najdziwniejszy....
a ja wiem czemu spierdolil i poszedl spac :classic_cool: :D piwo to ja pije w milym towarzystwie, a jak bede chcial znac twoje zdanie - oczywiscie obrazliwe, bo frustracja az w tobie kipi - na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia to moze sie skusze :D

Gość Prażynka_87
jak śpi spokojnie to może ma czyste sumienie.....trudno powiedzieć...

Gość luizjana taka sobie
Najdziwniejszy ha, ha, ja tez pije w miłym towarzystwie i nie tylko piwo. Nie znasz mnie, wiec nie oceniaj, że jestem sfrustrowana, dziś tylko wkurzona, bo chciałabym znac prawde jak to wtedy było, gdy byłam daleko od domu. do Ciebie nic nie mam i jeśli mogę , to typuje,ze na 99% jesteś facetem. mam rację?

ha sama bym chciała wiedziec jak to jest czasem mnie korci żeby tuż przed samą komunia swieta mu zadac takie pytanie czy zdradził i zobaczyc czy do tej komuni przystapi chyba by swietokractwa sie nie dopuscił by eh sama niewiem to taki troche głupkowaty pomysł ;) ale to by była juz przeginka jak ktoś wymysli metode na sprawdzanie wiernosci to będzie gigant;)

Gość luizjana taka sobie
Paryżanka- On zawsze spi spokojnie, aż mu zazdroszcze, bo tylko głowa do poduszki i juz jest u morfeusza, a ja do 3-ej przewracam sie z boku na bok itp.

Gość Prażynka_87
a ja bym chyba nie chciała wiedzieć i nie drążyłabym tematu gdybym usłyszała - nie zdradziłem. Chyba nigdy nie wyjdę za mąż.....

Gość najdziwniejszy....
twoja zdolnosc dedukcji mnei powala :classic_cool: co mnie zdradzilo? nick, czy uzywanie czasownikow w rodzaju meskim? :D

to tak jak mój zasypia szybko i bez problemowa a ja sie z boku na bok przewracam :(

Gość luizjana taka sobie
Patinati- myślę, że przystapiłby do tej komunii gdyby wiedział, że go obserwujesz, potem wyspowiadałby się z tego. to nie jest takie trudne. facet ma sie przede mna spowiadac, wtedy dam wiare, a to co powie księdzu to tylko jego sprawa.

Gość luizjana taka sobie
najdziwniejszy- żadne formy gramatyczne Cię nie zdradziły tylko sposób myslenia. Jesli jesteś kobieta to dośc nietypową, ale obstawiam, że jestes mężczyzną.

Gość najdziwniejszy....
polmezczyzna, w koncu siedze na kobiecym forum :classic_cool:

Gość luizjana taka sobie
Podsłuch nie będę zakładała, bo to cios poniżej pasa. chcę to wiedziec od niego.