Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizjana taka sobie

Jak zachowuje sie facet, który zdradzał?

Polecane posty

Gość luizjana taka sobie
Najdziwniejszy- brawo! co mi jeszcze napiszesz w temacie? bo wiesz ja dzis wkurw....

Gość najdziwniejszy....
...bo tylko polmezczyzna mialby ochote rozmawiac z kobietami? :D

Gość luizjana taka sobie
Jasne !!!!

Gość luizjana taka sobie
Patinati - chyba pójdę spac, bo az mnie mdli z nerwów. po co ja ten cholerny film dziś oglądałam/ straciłam czs, wkurzyłam się, poklóciłam z chłopem i kolejna bezsenna nocka mnie czeka. chyba nadaję się do jakiejs klatki, a nie do cywilizowanego zycia.

każda z nas ma czasem chwile zazdrosci nie mysl za wiele jest z toba a nie z tamta o ile kiedykolwiek był ,nie sądze :) spij dobrze i nie martw sie :)

Gość luizjana taka sobie
Spałam średnio. rano zapytał co taka nie w humorze jestem, to mu przypomnialam wczorajszy wieczor. Roześmial się i powiedzial, ze jej brat prowadzil auto , on siedzial z przodu, a ona z tyłu i żebym nie wywlekała pierdół z przed wielu lat. Już mi troche mineło, ale najgorzej mam jak mi się coś przypomni, albo jakies fakty czy historie pasuja do moich sytuacji. Och to życie!

Gość exzonka

mój były juz mąż miał inną przez kilka lat. gdyby nie podsłuch to nadal nic bym nie wiedziała. może słabe ale nie żałuje. Swoja drogą nie wiedziałam jakie są możliwości, panowie ze sklepu pomogli mi wybrac cos co dla mnie bedzie idealne. jakbyś się namyślila to polecam spyshop xD

Gość Koralina
Dnia 1.04.2019 o 09:41, Gość exzonka napisał:

mój były juz mąż miał inną przez kilka lat. gdyby nie podsłuch to nadal nic bym nie wiedziała. może słabe ale nie żałuje. Swoja drogą nie wiedziałam jakie są możliwości, panowie ze sklepu pomogli mi wybrac cos co dla mnie bedzie idealne. jakbyś się namyślila to polecam spyshop xD

Hej, niestety jestem w podobnej sytuacji. NA 90% jestem pewna ale potrzebuje dowodu. Słyszałam dużo dobrego o tym sklepie o którym piszesz, ale nie wiem jak się za to wszystko zabrać. Czy bez pardonu pomogą mi tam wybrać odpowiednie narzędzie"? Ja się a tym nie znam a nie mam kogo spytać...