Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkkaaa

buty zimowe

Polecane posty

Gość kasienkkaaa

wiem, ze to nie pora na takie pytanie przeciez jest lato, ale zima nadejdzie mam do was pytanie jakie polecacie buty zimowe zeby byly cieple i wygodne biorac pod uwage ze dziennie musze pokonac okolo 20minut dojezdzajac do pracy. jakie polecacie buty?

Gość asdfafasfasfasdfcasd
emu

Gość kasienkkaaa
miałam takie buty i cala podeszwa sie starla, zrobiła sie dziura i woda leciala do srodka dla mnie te buty to porażka

Gość asdfafasfasfasdfcasd
to se kup oryginalne. moje za 500zl sprawowaly sie ok przez 3 sezony i mysle ze 4 tez dadza rade

Gość jolka ktora ma babolka
potwierdzam, orginalne emu są nie do zdarcia. jak kupujesz badziewia ala emu, to sie nie dziw, ze podeszwa odpada. ale skoro gustujesz w butach taniznach to na cholere tu sie pytasz na forum? co mamy ci polecic buty ze skaju za 50zl?

Gość ja nosilam te 3 lata
teraz zamowilam kolejne i to nie dlatego ze byly zniszczone, tylko po porodzie nieco mi sie stopa wydluzyla :D Sa fantastyczne, wygodne i dobre na kazda pogode

Gość kasienkkaaa
nie za 50 złoty, ale tak w przedziale 200 300 złoty to ok... ale moze zaryzykuje na oryginalne emu, skoro są nie do zdarcia..mysle ze warto zainwestowac i kupic porządne buty zeby posłużyły na dwa sezony...

Gość no własnie są ludzie
ale ohydne te buty :o

Gość kasienkkaaa
mi tam wisi czy ładne czy brzydkie, ale chodzi o to zeby były przede wszystkim ciepłe

Gość kaawwwwww
emu. e tam zwykłe bambosze:P

Gość cksummer
glany z ocieplaczem w srodku :) to sa buty nie do zdarcia!!!

Gość popieram glany
....

Gość zosiamarek
Musiałaś mieć nieoryginalne. Bo ja w moich chodziłam 4 sezony i mam zamiar jeszcze w tym roku w nich poganiać:) Mam ich zresztą dwie wersję tą tańszą i droższą, ale obie pary firmowe. Przez przypadek zauważyłam chyba oryginalne, a w sumie nawet nie takie baardzo drogie http://allegro.pl/botki-marki-emu-najnowsza-kolekcja-2010-38-i1195955412.html

Mnie się podobają sportowe buty. Jakoś nie mogę się zimą przerzucić na kozaczki czy jakieś tego typu obuwie. Planuje sobie kupić buty zimowe - trekkingowe na newbalance :) Myślę, że będę fajniej wyglądać niż w kozakach, a na pewno będę się lepiej czuła :)

To zależy jakie kto buty lubi :-) ja zimą wolę chodzić w butach na płaskiej podeszwie - pewniej się czuję na śliskim podłożu. Jeśli chcesz szukać w internecie, to możesz sobie zajrzeć na stronkę tanisport.pl tam są zakładki buty zimowe i buty trekkingowe tam możesz coś dla siebie znaleźć :-)

No jeśli dużo chodzisz, to warto rozejrzeć się za butami trekkingowymi. Są ciepłe i wygodne - możesz sobie poszukać na przykład butów newbalance - są niezłe. Glany są ok, tylko, czy będą Ci odpowiadać? To są jednak dość specyficzne buty :-)

A może takie buty http://taniebuty.pl/North%20Face/AHDCY70_Flow_Chute/Product.aspx Wydają się byc całkiem fajne i do tego wyglądają na bardzo dobre jakościowo. No myślę, ze takie są, bo marka jest naprawdę sprawdzona.

Gość a co mi mozecie polecic?
ja tez wlasnie poszukuje jakis plaskich butow zimowych, bo w kozaczkach nie czuje sie najlepiej wszystkie sa takie wysokie pod kolano, a ja mam grube nogi i nie chodze w rurkach i ciazko mi te spodnie wepchnac w cholewki. Dlatego chce cos sportowego pasujacego raczej do wiekszych spodni niz obcislych z waskimi nogawkami. Co mi mozecie polecic? ale cos w sumie kobiecego:P ja wydaje mi sie ze w tych emu wygladalabym jeszcze ciezej i grubiej.