Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimaxi

o co MU chodzi ?

Polecane posty

Gość minimaxi

byłam z facetem przeszło dwa lata, rozstaliśmy się 5 miesięcy temu... na początku były jakieś teksty, że jestem sz.atą, dz.wką i wgl. 2-3 miesiące spokoju, nadchodzi dzień moich urodzin, piszą mi ze swoją dziewczyną życzenia i rozkręcają gadkę, opd. chamsko, a jego dupa wyskakuje mi z jakimś textem w którym pisze "mojego misia, już nie TWOJEGO", albo żebym więcej nie płakała jak go zobaczę. irytuje mnie to wszystko, bo w miedzy czasie były jakieś wiadomości z przeprosinami, ale ja je ignorowałam, nie odpisywałam i wgl. po ostatnim razie zwierzyłam się mamie, zadzwoniła, objechała go. myślałam, że będzie spokój, dzisiaj wysyła mi jakieś badziewne emotikony, kiedyś powiedział mi, że dla niego oznacza ona, że ktoś jest brzydki. nie wiem o cho temu typowi chodzi, ignoruję go, on mnie zaczepia, później przeprasza i za jakiś czas znów to samo ... chory psychicznie ?

Gość jadowityjadziolek
Tak :)

Gość luska.s
Olej faceta. Zgadzam się z poprzedniczką, że chyba ma jakieś problemy ze sobą, a jego nowa dziewczyna nie wygląda na wiele mądrzejszą od niego. Proponuję nie odpisywać na sms-y, nie odbierać telefonów. Kiedy cię będzie dalej meczył zablokuj numer lub po prostu go zmień.