Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deszczowaa

IUI i oczekiwanie na cud

Polecane posty

witam dziś miałam III IUI i moje 2 tygodniowe oczekiwanie rozpoczęte. Jakoś tak czuję, że ta IUI jest wyjątkowa, jakaś inna. Dziwne, bo po II wogóle się nie nakręcałam. pozdrawiam wszystkie oczekujące na cud

Gość cma cme goni
Trzymam mocno kciuki:) Daj znać czy się udało,życze tego z całego serca🌼

Gość tajasne
powodzenia, trzymam kciuki! :)

Cześć dziewczyny. Te dwa tygodnie będą mi się bardzo ślimaczyć. Czuję to już po 1 dniu!!! czy ktoś czeka jak ja na upragnioną fasolkę, a nie wredną @? pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za wszystkie starające się

Cześć dziewczyny Te 2 tygodnie będą mi się starszenie ślimaczyły. Czuję to już po 1 dniu, Czy czeka ktoś tak jak ja na dzidzię? pozdrawiam wszystkie starające się i trzymam &&&&&

Gość sztuczny
ja czekam do 18 na wynik bety.. zycze Ci z calego serca, zebys byla matka..

To czekamy razem na betę, bo ja mam 19. U nas problemem są chłopaki męża i jak się dowiedziałam, że wczoraj M. motility było 90% to od razu lepiej się poczułam. Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki&&&&&

Gość co to jest IUI

Gość to inseminacja

Gość Enamorada24
a ja niestety wpadłam:((( zawsze się zabezpieczaliśmy, a raz tego nie zrobiliśmy, myślałam że za jednym razem nic się nie stanie, ale się myliłam:((((

Gość sztuczny
deszczowa ja zaraz ide po wynik bety.. trzymaj kciuki..

Gość sztuczny
piszac 18 mialam na mysli godzine osiemnasta

Gość ciezarowkowa
nie chce cie zalamywac ale ja mialam 4 IUI i po kazdej czulam, ze jest wyjatkowa...... nie udalo sie neistety za zadnym razem. odpuscilismy sobie, nie chcielismy sie wbijac w koszty zwiazane z IVF.... po pol roku zaszlam w ciaze naturalnie!!! Mimo, ze lekarze dawali nam 1 szans na naturalne poczecie :)

ciężarówka gratuluję!! wiem, cuda się zdażają, ale ja już nie mam czasu na naturalne próbowanie-oboje jesteśmy po 30. Pisałam, że ta III jest jakaś inna, bo mój M. miał w oba dni ponad 90% motility!!! Wcześniej jego parametry nie przekraczały 40%. niestety, jeżeli III się nie uda, podejdziemy do ivf

Gość wiecie ze mi
sie udalo za 1 razem po 8 latach a jestem prawie stara bo 36 mi stuknelo i mam niunia 6 miesiecy jest cudnie pozdrawiam i trzymam kciuki

Gratuluję, ja czekam na mój cud już 3 rok, więc kciuki się przydadzą. pozdrawiam wszystkie czekające na cud

zastanawiam się od iUI czy mój 18 mm pęcherzyk aby nie był za mały. Gin niby też tak myślał, że za wcześnie może, ale jak sprawdzili lewel hormonu to już nie mieli wątpliwości czy 18mm to mało? no może w jedną dobę trochę mu przybyło. Ciekawa jestem jak Wam się udało

Witam wszystkich szkoda, że tu tak cicho. Fajnie by było pogadać z kimś kto ma podobne marzena. Choć nie mam żadnych objawów nadzieja umiera ostatnia. u mnie 6 dzień dopiero, 9 dni do bety odedzwijcie się staraczki, czekam razem będzie nam raźniej

Gość naaataaaliaaaa
czesc, ja tez czekam do okolo 20 na okres, staram sie naturalnie i jeszcze nie za dlugo, ale bardzo bym juz chciala, zycze zeby Ci sie udalo

Gość jabadabaduuuuuu
mocno trzymam kciuki !!!! jestem mamuska 2.5 rocznego synka, jest to najpiekniejsza rzecz jaka moze zdarzyc sie kobiecie-bycie mama:) ja nie mialam problemow, urodzilam w wieku 25 lat wierzez ze i tobie sie uda:) na pocieszenie dodam, ze moja sasiadka 13 latm temu adoptowala syna, teraz ma 40 lat...nie miala szansy na dziecko...i wlasnie urodzila corke !!!!!!!

Gość jabadabaduuuuuu
poczeta w sposob naturalny!

jabadabadu!!! to wspaniale ma Twoja znajoma, teraz dwójkę. ja też bym była w szoku jakby mi się udało w tym miesiącu Natalia trzymym kciuki, żebyś szybko wskoczyła na ciążowy wątek!! i daj znać 20, ja też będę już po becie