Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czas na sentymenty

Przespalam sie z bylym.

Polecane posty

Spotkalismy sie wczoraj.Przyeszdl do mnie do domu.I wyladowalismy w lozku.Dla mnie to tylko czysty seks nic wiecej.Wlasnie wypilismy kawke i sobie poszedl. Zauwazylam ze po rozstaniu jesli chodzi o lozku bardziej sie postaral. I seks byl ok.

Gość niepogodni
Ja też sypiam z byłym mężem :) a w łóżku teraz ogier, a nie facet ;)

Gość fantazyjna_trojka
Chwalicie się czy żalicie?

Gość niepogodni
dzielimy się doświadczeniami :) żal ci? :o

Gość fantazyjna_trojka
Nie. Na szczęście mam z kim sypiać ;)

Nie sypiam z byle kim.A z bylym.Oboje jetesmy sami wiec nikogo nie krzywdzimy. Bylo mi z nim w lozku dzis o wiele lepiej niz jak bylismy w zwiazku.

Gość niepogodni
ciekawe jak długo?haha :D🖐️

Gość fantazyjna_trojka
Jest opcja, że do siebie wrócicie? :)

Gość takie żetemy
no to dobra opcja skoro nikogo nie krzywdzicie, siebie też nie? czy jak jedno z was sobie kogoś poszuka to druga strona nie będzie rozczarowana wtedy?

Jak mowil to ze chce wrocic.Teraz ma urlop. Takze niby chce ze mna spedzic ten czas. Musial rano isc bo ma troszke spraw do zalatwienia. Ze jak wszystko zalatwi to zadzwoni do mnie. Rozmawialismy o nas co bylo nie tak.Co bylo powodem naszego rozstania i doszlam do wniosku ze jednak to byla tez moja wina. Probowalam go na sile zmieniac. Marzyla mi sie wielka milosc z fajerwerkami,.A rzeczyswistosc jest inna. Jet cichy, malo wylewny jesli chodzi o uczucia.A ja ciagle chcialam potwierdzenia ze mnie kocha. I ciagle sie do niego czepialam doslownie o wszsytko.I mial dosc. To tak w skrocie.

Gość nie wchodzi sie dwa razy
do tej samej rzeki, bedziesz zalowac

Gość fantazyjna_trojka
Fajnie, więc może niedługo... będziesz sypiać już ze swoim facetem ;) Powodzenia ;)

Gość takie żetemy
no to powinnaś trochę go przetrzymać a nie podawac się na tacy. Jeśli oczywiście chcesz powrotu:) Ja bym wyłączyła komórkę na dwa dni, albo "zniknęłabym" na jakiś czas, tak żeby wariował co się dzieje. Później jakby nigdy nic po 2, 3 dniach zadzwoniłabym do niego i spotkała się na kolacji w restauracji \(nie u ciebie) pomiziałabym, zachęciła a poźniej pojechałabym do domu (sama) pod jakimś pretekstem, albo nawet bez tłumaczenia

Na razie nie zaluje bo nie mam czego.Ja mam swoje zycie- ulozylam sobie bez niego i jest mi dobrze. Wczoraj przyszedl do mnie zamowilismy sobie pizze wypilismy piwo i pogadalismy sobie o nas i o innych rzeczach. Powiedzialam mu ze jesli cche to moze zostac, mam ochote dzis sie do kogos przytulic i zasnac.I zostal. I jak stwierdzil ze mna mu w lozku jest najlepiej. Czy faceci po dluzszym braku seksu( ok. 3 miesiace) szybko dochodza?On szybko doszedl.

Od rozstania nie mielismy nikogo.

Gość ojejku nie czas na sentymenty
"Przespalam sie z bylym" - i tak trzymaj. Nie zepsuj tego jakimś ponownym "zejściem się". Chyba, że chcesz usłyszeć "jakaś Ty piękna, jaka mądra, jaka dobra w łóżku........żebyś Ty jeszcze była "cudza"!!!!!"

On chce sie zejsc.Chce znow byc razem i zaczac wszsytko od poczatku. Znam jego naywki na pamiec.Ale teraz nie przezkadzaja mi one nie czepialam sie o nic.Bo nie ma o co.

"Od rozstania nie mielismy nikogo." - a przed rozstaniem???? Skąd takie dziwne pytanie: "Czy faceci po dluzszym braku seksu( ok. 3 miesiace) szybko dochodza?On szybko doszedl."? Czy nigdy wcześniej to się nie zdarzyło? Czy nie zdarzały Wam się jakieś np dwudniowe przerwy? Gdyby facet przez 2 tygodnie nie spuścił z krzyża to sperma zalałaby mu mózg.

Mielismy przerwy tylko wtedy kiedy mialam okres.Gora 3-4 dni maksymalnie. On czesto dochodzil szybko. Czulabym nie smak gdyby seks byl do dupy i bylo by mi zle.A ze bylo fajnie i dobrze nie czuje wyrzutow sumienia.

Gość perypetrianoa
jak dla mnie laska, która daje doopy swojemu byłemu TO SZMATA

A facet ktory sypia z byla.Jak sie nazywa? Jak ja szmata to on jest ...?????????

Gość KAZIO_XXX
Ale wy jesteście popierdolone. "Jak ci na nim zależy to wyłącz telefon albo zniknij na dwa dni" Kto was takich idiotycznych gierek nauczył. Dziwić się że facet później odchodzi do NORMALNEJ dziewczyny. Przecież wy macie we łbach nasrane. Dziecko 12 lat tak kombinuje. Ludzie !!! JAKIE TO POJEBY GENETYCZNE.

"On czesto dochodzil szybko." - stwierdzasz i jesteś zadowolona z seksu z nim. Skąd wobec tego Twoje dziwne pytanie "Czy faceci po dluzszym braku seksu( ok. 3 miesiace) szybko dochodza?On szybko doszedl." Czy mam mu wierzyć kiedy mówi, że przez 3 miesiące nikogo nie bzykał? Szybkie dojście ze mną wskazywałoby na to. Ale wcześniej też szybko dochodził....... Bzykał kogoś w ciągu tych 3 miesięcy przez które nie bzykał mnie? OTO JEST PYTANIE???????? Odpowiedź możed być tylko w postaci pytania: PO CO CI TO WIEDZIEĆ????????

Gość eeeeeeeeeeeeree
kobieta dajaca doopy byłemu to nic innego jak szmata...

Gość ta co cię zdradziła
To że dają to jeszcze nic. Tylko to że pieprzą takie głupoty. Jakie to udawane zobojętnienie. A w duszy to są szczęśliwe że nareszcie nie są same. Bo kto by chciał takie pustostany do remontu.