Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnksdbdfhf

co mam z tym zrobic?

Polecane posty

Gość jnksdbdfhf

wchodze dzis na konto a tam dostepne środki - na minusie. wie ktos czy musze to szybko uregulowac , nastepną wyplade dostane dopiero za ok. 20 dni?

zrobilaś debet bank naliczy ci odsetki debet będzie pokryty z najbliższego wpływu - do tego czasu będą naliczane odsetki

Gość jnksdbdfhf
nie wiem jakim cudem to sie stalo , wydawalo mi sie ze jeszcze duzo mam pieniedzy , to ich wina , ze nie aktualizują szybko danych:/

operacje kartą zawsze są księgowane z opóźnieniem, tak samo jak wypłaty z obcych bankomatów to pierwsza w Twoim zyciu karta, że nie wiesz takich podstawowych rzeczy? trzeba sie smamu kontrolować, bank zyje z takich właśnie odsetek m.in.

Gość jnksdbdfhf
no , pierwsza w zyciu

Gość jnksdbdfhf
na szczescie to malo pieniedzy , jaki moze byc procent?

Gość jnksdbdfhf
mam karte debetową , podobno nie mozna zrobic na niej debetu , wiec nie mam pojecia jak to sie stalo

na debetowej to w okolicach 10%, rocznie oczywiście jak sobie dodatkowej umowy nie podpiszesz na tzw. pożyczkę debetową, to masz limit odrazu od zalożenia konta-wydania karty jakieś 200-300 zł, róznie, zależy od banku oprocentowanie też zalezy od banku, ale nei sa to jakieś wielkie kwoty nie to co w kartach kredytowych, któe, jeśli nie splacisz w całości w odp. terminie, to dopiero mają oprocentowanie ;) dlatego jeśli sie zamierza korzystać z debetów/kredytów, to lepiej mieć wyższy limit na karcie debetowej, bo sa niższe odsetki, panie powyżej