Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowkaa25

macie jeansy ciążowe?

Polecane posty

Gość ciezarowkaa25

sprawdzają się? kupiłyście w sklepie czy na allegro? mierzyłam w sklepie ale były strasznie drogie i nie wygodne i zastanawiam się czy jest sens kupować - ale zostało jeszcze 3 miesiace jesieni...

Gość lniane rewelacja
ja mam lniane ciazowki- rewelacja...w jeansy sie nie wyposazylam bo rodze za 2 tygodnie (oby :) ) ale moja bratowa miala(rodzila w styczniu), tylko ze ciezko jej bylo znalezc odpowiedni kroj i miekki jeans bo spora czesc tych spodni wyglada wrecz paskudnie...z tego co wiem, sa tez z innego materialu ciazowki, pod spod mozesz zalozycz cieple rajstopy(jezeli jesien bedzie zimna tego roku)

Ja wczoraj zamówiłam jeansy na Allegro za 49 zł - przesyłka gratis. Dzisiaj będą wysyłane, więc powinny dojść najpóźniej w poniedziałek, więc mogę zdać Ci relację :) C prawda nie mam brzuszka jeszcze za bardzo, ale w nim blixniaki siedzą więc będzie się szybko powiekszal coś czuję :D

Ja miałam głównie jeansy ale kupiłam w ciuchlandzie po 20 zł :) Sprawdziły sie rewelacyjnie :)

Gość ja miałam i byly ok.
ale bardziej zadowolona byłam z bojówek ........ super wygodne te spodenki były :)

Gość ddfddfd
ja kupiłam na allegro i jestrem b.zadowolona

Gość jeansowa
Ja mam dzinsy niebieskie i czarne. czarne odrobine w podbrzuszu uciskaja w niektorych pozycjach ale tak to super obie pary spodni p.s. ja obie dostalam, mam jeszcze bojowki ale o wiele na mnie za duze... moze na 1-mc przed porodem zaloze :)

Gość anussssiia
ja mam jedne bojówki i jedne jeansy rurki, z obu jestem bardzo zadowolona i gdyby nie te spodnie nie mialabym w czym chodzic bo juz zaczelam przed wakacjami jak bylo chlodno zeby nie uciskac brzuszka jeszcze malutkiego....teraz tez niekiedy w wakacje jest zimniej i jeszcze mi wrzesien chwyci wiec warto, naprawde je schodzilam....kupillam w h&m na wyprzedazy jeansy za 60zł wiec warto bylo...dodam ze mam wyjotkowo maly brzuch a i tak mi sie strasznie przydaly...za to bluzek nie kupowalam zadnych wchodze w swoje sprzed ciazy te szersze i tuniki, bo tego szkoda kupowac a bez spodni sie nie obedzie....ewentualnie u mnie sprawdzily sie jeszcze bardzo dobrze legginsy zwykle nie ciazowe, w nich jak nie jest bardzo chlodno to tez pochodzisz

Gość tajasne
słuchajcie a w którym miesiący ciąży kupiłyście takie spodnie i czy wam wystarczyły do końca? bo ja jestem na przełomie 13/14 tygodnia, w normalne moje spodnie sie nie mieszcze, zastanawiam sie czy kupić jakąś po prostu parę w wiekszym rozmiarze i ciążowe dopiero za jakiś czas, czy od razu już ciążowe?...

Najlepiej kupić takie z gumką, którą można regulować obwód w pasie za pomocą guziczków.

Gość mam ciązówki z ciucholandu
ale ich nie lubię. Sztywne są takie. Będę musiała poszukać jakiś fajniejszych.

Gość tajasne
ale zapinasz je chyba pod brzuchem? :) albo mowa o biodrówkach. ja biodrówek nie mam bo nie znoszę, a normalne nosiłam zawsze superdopasowane w biodrach i w pasie, wiec tego pasa nijak nie mogę zapiąć poniżej talii (mam sylwetkę X).

Miałam 3 pary, jedne dostałam, drugie nowe na allegro a 3 używana też na allegro. Te używane były rewelacyjne, nie uciskały brzuszka, były super wygodne nawet podczas siedzenia, ważne żeby spodnie były rozciągliwe i miękkie ;)

Gość kajkaa22
nie mam bo narazie mieszcze sie we wszystkie ktore nosilam przed ciaza- rodze w listopadzie- pewnie juz za miesiac wybiore sie na zakupy zeby cos wybrac, chociaz jedna pare

Ja kupiłam w 4 miesiącu. Teraz jestem w 8 i już ich nie noszę - chyba, że na chwilę do sklepu bo mi niewygodnie w nich. Moje ulubione gacie na teraz to dresowe rybaczki (nieciążowe tylko takie zwyczajne w rozmiarze XL) ze sznurkami w pasie. Noszę je pod brzuszkiem i są mega wygodne w dodatku fajne i kosztowały 30 zł :D

Gość antypatologia
Nie. Obiecalam sobie, ze nie kupie tych oblesnych spodni i nie kupilam. Do 5-tego miesiaca pasowaly na mnie moje biodrowki, a pozniej przerzucilam sie na legginsy i im podobne.

Gość tajasne
no ale ja nie znoszę dresów :) nigdy nie nosiłam, styl sportowy to nie dla mnie :) poki co chodze w normalnych dzinsach, tylko że ich nie zapinam (mocuję guzik do dziurki na gumkę recepturkę, żeby mi z tyłka nie zjechały), ale na dłuższa metę to niewygodne jednak. nosze też lnianki, teraz fajne, ale jak sie robi chłodniej to jednak wieje. a że termin mam na luty to i trzeba bedzie kupic sobie jakies cieplejsze spodnie, tylko zastanawiam sie czy już czy lepiej jeszcze zaczekac?... rozmiarowo to kwestia tylko brzucha, pilnuję się i nie tyję bardziej niż jest to poprawnie przewidziane, wiec nie sadze zeby mi sie dupa jakos strasznie rozrosła. czekac jeszcze czy już coś szukac? :) mi sie wydaje że to troszke za wczesnie ale z drugiej strony jesli mialoby mi byc wygodniej po rpostu...

Gość antypatologia
Moze lepiej skorzystaj z przecen i kup cos teraz. H&M ma bardzo miekkie ciazowki. Dla mnie oblesny jest ten pas bawelny, ale to moje odczucie, bo przeciez nikt nie bedzie go ogladal. Masz w sumie jeszcze sporo czasu, wiec faktycznie mozesz troche w podwoziu przybrac, a wtedy szkoda byloby tracic kase na te ciezarowki z h&M (sa dosc drogie, ok 200zl).

Ale moje nie wyglądają jak dres :) Są z takiego materiały, ale mają fajny krój, żadnych pasków i nawet nieciężarne koleżanki pytają gdzie je kupiłam. Zresztą z domu rzadko teraz już wychodzę. Zresztą te dresy tylko na zakupy noszę, a jakieś większe wyjście to mam sztruksy ciążowe (o wiele wygodniejsze od jeansów) no i czarną, bawełnianą sukienkę ciążową do wersji eleganckiej :)

Gość tajasne
o, sztruksy. dobry pomysł :) bardziej miękkie i na pewno bardziej rozciągliwe niż dżinsy :)

Gość ciemnachmurka
a pewnie, że miałam jeansy jak byłam w ciązy kupiłam je na www.sweetmama.pl :D fajne były bo rosły razem z moim brzuchem :)