Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam blizniaczeeeeeek

CZy ktoś wie gdzie można kupic...

Polecane posty

hulajnogę , moje dzieciaczki 2,5 lat męczą nas juz od tygodnia że chcą hulajnogę. Na spacerze spotkaliśmy dziewczynkę 2 latnia z dziadkiem i ta mała zasuwała na trój kołowej hulajnodzę ,wiec zagadałam ile taka hulajnoga może kosztować ,dziadek stwierdził że juz za 30 zl można kupic takie on za tyle kupił .Włąsnie w takiej cenie szukamy ale jak na razie takiej nie mogę znale Wiem ze na allegro są i duzy wybur ale nie chce płacić za przesyłkę bo jest drożej wiec moze ktos z was wie gdzie ,w jakim sklepie można takie tanie hulajnogi kupic??? jestem z warszawy z ursynowa ,gdzie nie bylam to po 80 ,do 100 zl nie moge innej znalez

?????

tak dokladnie takatylze ze chcielibyśmy kupic w sklepie bo wiem ze na allegro są ale po co mam płacic jezscze za przesyłke

Gość jak to terazz sie robi
to nie wiem gdzie w sklepie, wydaje mi sie ze na jakims bazarku beda wiec poszukaj

Jest ktos moze tu kto ma juz taką hulajnogę ?????

No widzisz na allegro kosztuje w zaokrągleniu 20 zl a juz z przesyłką w zaokrągleniu 60 to juz za dwie 120 a tak bym zapłaciła 40 zl wiec mi sie nie opłaca na tym allegro :/

Gość u mnie hulajnogi sa w sklepach
z zabawkami.albo jak jest jakis odpust to tez sa.

w sklemach z zabawkami to ja wiem ze sa ale zazwyczaj w takich sklepach sa najdroższe

oooo super dziękuje wam bardzo ,zapomniałam ze jeszzce istnieje odbiur osobisty ehheh fajnie dzieki :*

Gość gunsam
ja na twoim miejscu nie ryzykowałbym zakupu tandety dla dziecka, wypadek w którym dziecko przewraca się bo coś pęka albo odpada kółko może mieć bardzo poważne konsekwencje- szeroki wybór porządnych hulajnóg znajdziesz na hulajnogi.com.pl albo bezpośrednio w ich warszawskim sklepie stacjonarnym.