Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluta

czy to mozliwe zeby policjant odszedl na emeryture w wieku

Polecane posty

Gość dfggd
juzci sie znudzila praca?

Gość pustka totalna
nie. Chyba nie zdążył jeszcze być policjantem w tym wieku

Gość Polucjant___
Najwcześniej po 15 latach służby - 40% ostatniego wynagrodzenia, to zazwyczaj około 1200 złotych. Czyli najmłodszy emeryt to ok 34 lata ale nie znam takiego. Znam 37latka co właśnie odszedł po 15 latach służby ale tylko dlatego że popełnił przestępstwo.

Z tego co wiem służby mundurowe musza mieć przepracowane 15 lat- dlatego niektórzy panowie po przesiedzeniu tego czasu za biurkiem na komisariacie w wieku 35 lat maja emeryture- dla mnie to jest porazka spoleczenstwa...

facet mojej kolezanki jest b.dziwny,obiecje jej gory,ze ja utrzyma itd., znaja sie tylko przez internet a ona chce brac z nim slub.Facet wczoraj pierwszy raz ze mna rozmawial i mnie nawyzywal od najgorszych bez powodu!A ona mi na to:"Podoba mi sie ze nie szanuje innych kobiet tylko mnie".O..i jeszcze naklonil ja zeby pozyczyla 1000zl kolezance ktora podobno umiera na raka..

ktos wie z jakich powodow policjant moze odejsc na wczesniejsza emeryture?choroba psychiczna,popelnienie przestepstwa?

Gość damnnnnnn
a wszedzie tak jest ?? ze policjanci i inni mundurowi po 15 latach maja emerytury?? czy tylko w popierdolonej zasciankowej polandi??

Gość pustka totalna
głupich nie sieją - sami rosną

no to jasne ze klamal..musilby chyba byc policjantem odkad ukonczyl przedszkole

Niewiem jak jest w innych krajach, niestety. Samo założenie pewnie mialo dotyczyć osob ktore naprawde duzo ryzykuja-np. antyterrorystow czy cos. ale z tego co wiem (a nie jestem do konca pewna swojej wiedzy) z tego prawa moga korzystac takze panowie z drogowki czy z za biurka wlasnie

Gość Nie można odejść na
wcześniejszą emeryturę w wieku 25 lat, bez względu na zawód :O Ewentualnie możńa być na rencie. Skąd wiesz, że jest na emeryturze? bo sam tak powiedział? :O

powiedzial jej ze "podawal rece zabojcom", ze pracowal w wydizale zabojstw tak jakby.Aona mam nadzieje nie pomylila wyrazen renta i emerytura.

p.s:nawet nie wiem czy oni sie na oczy spotkali a ona ze on jest absolutnie niepodwazalnie chodzacym idealem(ktory milosiernie namawia ja do pozyczania takiej kasy osobom ktore ona ledwie zna).