Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawika 24

czy ktos może mi pomoc i cos dla mnie sprawdzic?????

Polecane posty

Gość mawika 24

Witam dziewczyny:) i chłopaków tez jesli tutaj są ;) Mam wielką prośbę. Czy moglibyście wejść na stronę podaną poniżej i sprawdzić czy ładują sie na niej zdjecia? Jest to aukcja allegro mojego autorstwa, ale nie jestem pewna czy ona dobrze funkcjonuje, bo nie za kazdym razem ładują mi sie zdjęcia jak ją otwieram. Podaje link: http://allegro.pl/item1174268131_kolczyki_zestaw_kolczykow_za_jedyne_42_90_50_par.html Bylabym bardzo wdzięczna jesli choc kilka osob mi tam zerknie i odpisze czy dziala:) Z gory dzieki:)

Gość mawika 24
dzięki :D

to Twój kolejny zalozony temat! dostałaś odpowiedz na innym temacie to po co tu zakładasz? reklama??

Gość mawika 24
nie potrzebuje reklamy, bo mam wystarczajaca ilosc klientow, chcialam tylko zeby jak najwiecej osob mi to sprawdzilo, zeby misc pewnosc czy dziala:P

Gość mawika 24
a nawet jesli przy okazji sobie je zareklamuje to co Ci to przeszkadza? przeciez nikogo nie namawiam do zakupu :D

Gość mawika 24
hehe ale podzialalo, juz dwie osoby kupily :P :D

dodałam Cie do ulubionych sprzedających jak kasiorke meic bede to kupie:D

Gość mawika 24
ok, zapraszam :D:D

mi sie podobają wszystkie z kuleczkami po prostu kocham kuleczki:) tak ze poprosze keidyś o specjalny zestaw;)

sliczne robisz te kolczyki ! tylko po co mi tyle par by bylo ??? a nie ma mozliwosci kupic np 5 par ?:(

Gość mawika 24
wisiorki i bransoletki tez robie, moge na zyczenie stworzyc zestaw taki, nie raz juz robilam takie zestawy na specjalne zyczenie :) Wiec jak bedziesz chciala to pisz, to sie dogadamy ;)

Gość szukam pracy....
ladne te kolczyki , tylko ze jka np., chce je zamowic to jak mam cipowiedziec ktore dokladnie? powinnas albo na zdjeciach umeiscic jakis numer albo zrobic np. rzedy A<B<C<D< . a kolmny 1,2,3 wiec ktos np. napisze ze chce D4 albo C8

Gość szukam pracy....
sorry,debil ze mnie ,dopeiro teraz zauwazylam ze spzredajesz wszystkie na raz :classic_cool:

okik:):) teraz wyjezdzam a granice ti w pazdzierniku wracam to pewno wtedy:) do szukam pravcy...-> to zestaw jest a nie osobno:P nie możesz wybrac wszystkie kupujesz

szukam pracy... tak wlasnie ludzie czytaja:D sama tak nie raz mam:D hehe

Gość mawika 24
Zestawy tworze losowo, tzn. tworze takie zestawy, zeby kazda para byla inna, do tej pory każdemu sie podobaly. Czasem ktos prosi żeby w paczce bylo wiecej np kolczykow niebieskich czy czarnych i wtedy tez komponuje tak zestaw zeby spelnic czyjąś prośbę. Na tyle zamowien co mam, to ciężko by mi bylo tak każdemu z osobna ukladac indywidualnie zestaw, poza tym po takiej cenie, to mysle ze nawet jak kilka par nie przypadnie do gustu to i tak sie oplaca :D

wlasnie wiem bo niektore mi do gustu nei przypadly ale to z 5par i se mysle ze i tak sie opyla za ta kase:)

Gość mawika 24
no wlasnie :D

Gość szukam pracy....
no mi tak kilka nie przyapdlo ,ale wieksozsc jest napawrde ladna..........wlasnie sie zastabnwiam czy czasem nie kupic............. wychodzi wkoncu 1zl za pare,ale czy tobie oplaca sie to robic? nigdy sie nie zajmowlaam robienie kolczykow,ale 1zl za pare to strasznie malo........

Gość mawika 24
oplaca mi sie, bo robiąc wieksze ilosci kupuję wszystkie półprodukty po hurtowych cenach, prosto od producentów :) Tylko pracy przy tym troche jest:) Ale jestem mlodą mamą i i tak siedzę w domu, wiec przynajmniej mam jakieś zajęcie i wlasne dochody :D

to przedsiebiorcza mamusia:) to dobrze zamiest lezeć do gory d** to sie czyms zajmujesz i umiesz pogodzic jedno z drugim:0 swoja droga kiedys tez sie zastanawialam nad robirnirm kolczyków ale bałam sie ze pomysłu mieć nie bede Tobie to nie grozi bo są na prawde śliczne:)

Gość szukam pracy....
a mozesz zdradzic ile na tym zarabiasz? tak sie pytam z czystej ciekawosci......

Gość mawika 24
Dzięki:) nie lubie siedziec bezczynnie:P a co do zarobku to na jednym zestawie zarabiam na czystko ok 25 zl, dziennie sprzedaje kilka takich zestawow, wiec nie jest zle :D

Gość szukam pracy....
no to super. Zajebisty pomyls,ale widac ze masz wyczucie do tego ,wiec nie kazdemu by sie udalo. Gratuluje!

Gość mawika 24
Dziękuje:) skończyłam szkolę plastyczna wiec lubię tworzyc takie rzeczy :)

Hej, No super że tu weszłam też mi się podobają te kolczyki. Chciałam się spytać w jaki sposób można się dogadać co do zestawu albo konkretnych kolczyków? Np. mam wysłać link koralików?

Gość mawika 24
zestaw tworze, losowo wybierając 50 par kolczykow sposrod tych ktore są na zdjeciach oraz pozostalych wzorow ktore posiadam. Mogę ewentualnie spelnic prosbę co do kolorow, zeby bylo wiecej np. jakiegos konkretnego koloru, czy ksztaltow. Jak by co to jest moj numer gg: 3889245, zazwyczaj jestem na niewidocznym, wiec tak czy tak pisz:)