Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja to zawsze coś, zawsze coś

NUVA RING 3tydzień . CO ROBIĆ HELP GINEKOLOG JAKIS JEST???

Polecane posty

Witam, wiem,że tematów o Nuva Ring jest multum, ale mają po kilkaset stron i nie byłam wstanie dogrzebać się do tego co jest istotne. Może jest tu jakiś ginekolog, bo ja nie wiem co robić ... ;/ Wczoraj wyjęłam krążek (przeszkadza mojemu chłopu) i zapomniałam włożyć. Był "poza" ok 8 godzin. I tu jest problem , bo nie miałam ulotki, ani możliwości sprawdzenia w sieci. A dziś już planowo wyjmuję krążek (ostatni dzień 3 tygodnia) .Wsadziłam go z powrotem wczoraj po tych 8 godzinach. Dziś w pracy sprawdzam ulotke, a tam napisane ,że mam 2 wyjścia : -jak najszybciej założyć nowy (odpada, już za późno) -nie zakładać nowego (włożyłam stary;/). Poczekać na krwawienie z odstawienia i założyć nowy nie później niż 7 dni od tego kiedy zapomniałam. Czyli cofnie mi się cały proces o jeden dzień do tyłu. Ale co z tym, że go włożyłam na ten jeszcze dzisiejszy dzień. Mam go wyjąć dziś, tak jak zawsze poczekać 7 dni i nowy włożyć o dzień wcześniej (licząc tydzień od wczoraj)? Eh Eh i co z działaniem. Pomóżcie

haloo

Gość help eh...
Pomoże mi ktoś?