Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani z włosami jak arbuz

Czy facetów na facebooku interesuje tablica obcych ludzi?

Polecane posty

Kurwa. Moja skretyniała przyjaciółka niechcący (a może i chcący) wysłała zaproszenie facetowi, który mnie kręci. Sprostowała w prywatnej wiadomości, że to przypadkiem i że przeprasza, ale jak się domyślam facet wejdzie na jej profil, żeby zobaczyć co za idiotka się błaźni. Jeśli kliknie na tablicę to zobaczy tam mnie. I ogólnie wszystko fajnie, ale mimo że kolesia kocham to tak mnie upokorzył, że nie chcę, żeby znał moje dane, oglądał mnie na zdjęciach i patrzył na to co piszę. Powiedzcie mi, czy facetów interesują te durne tablice? 😭 (Wiem, problem z dupy, mam większe, ale w nich mi nikt nie pomoże, więc wolę zajmować się tymi malutkimi :()

Gość piorun dupnoł w szczypiorek
interesuje jak najbardziej, masz przerąbane :D

Kurwa, chyba usunę konto. O ile się da :o

Gość oj ludzie ludzie ludzie
To po kiego chuja bawicie w te portale społecznościowe, skoro same problemy z nimi?

No właśnie nie wiem :o Usunęłam nk, usunęłam grono, założyłam facebooka głównie dla gier, bo się na wykładach nudzę, ale to żyje własnym życiem. Znajomi robią z tego własny użytek, oznaczają mnie na zdjęciach, przesyłają głupie linki i wyjdzie, że nie dość, że durna to jeszcze jestem płytka jak łycha :D Moja przyjaciółka to ciota 😭

Jakby ktoś miał kiedyś podobny problem to zostawiam newsa dla potomnych - wchodzą i węszą. Wlazł mi na profil i napisał wiadomość, ja pierdolę :o