Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda93

za młoda

Polecane posty

Gość mloda93

witam. spotkalam się ostatnio z kolega...hmm tzn 2 ranka byla. chodz szybciej spotkalismy sie kilka miesiecy temu z 3 razy.. było fajnie i w ogóle...calowanie... itp tylko on chcial zebym go piescila a ja nie bylam niezbyt chetna... i w ogole bo stwierdzilam ze nawet razem nie jestesmy jeszcze(chodz bardzo bym tego chciala ale nie wiem jak z nim) ...w trakcie naszego spotkania pyytalam sie czy chce sie jeszcze spotkac.. to powiedzial ze tak.. lecz pozniej jak nie chcialam nic "mu zrobic" to drazu sie obrazil i spotkanie natychmias skonczylo sie... spytalam sie czy sie obrazil on powiedzial ze :"to nie ma sensu jestes za mloda..." wtedy mnie zatkalo... wiec cos odpowiedzialam "aha spoko" pozniej do domu mnie nie odprowadzil... tak jak to zazwyczaj robil... tylko pozniej spytal sie na gg "czy jestem cala i zdrowa"? ja mam 17 lat on 21..;/ jakos szybciej mu moj wiek nie przeszkadzał...cos mi sie zdaje ze jemu chodzilo tylko o jedno...? prawda? prosze o rady... i opinie a i czy mam sie odezwac do niego? czy juz dac sobie spokoj? i odpuscic.. a jak nie to gdzie moge isc z nim na kolejne spotkanie w krakowie bo wlasnie tam mieszkam..:) prosze o wypowiedzi;) ;> wydaje mi sie ze zachokalam sie w nim

Gość camillajn
wydaje Ci się że się zakochałaś.. ale na bank tak nie jest. Co za gnój. oczywiście że chodziło o jedno ;/ palant

Gość Daj na luz sobie z nim
Jak to taki typ, że sam Cię zmusza żebyś ,,coś'' mu zrobiła to żal... Pedofil!

Chyba koles coś kreci. Taka sama roznica byla miedzy mna a moim jak zaczelismy sie spotykac, tj. ja mialam 17 a on 21...

dobrze zrobiłaś. RZeby ciebie szanowano najpierw sama musisz się szanować. A jemu chodziło tylko o jedno. Nic się nie martw, znajdzie się inny- lepszy

Gość Prażynka_87
jeżeli nie jesteś gotowa na takie pieszczoty a on tego nie umie uszanować to niech znajdzie sobie inna dziewczynę która go zaspokoi a ty poczekaj na faceta który będzie cierpliwy i czuły dla ciebie. Jednym słowem zapomnij o tym kretynie.

Gość frhghbttcxswww
chcial cie wykorzystac bo rowiesniczka by mu sie nie dala wie cmyslal ze znajgdzie glupiutka NIe badz glupiaaaa

Gość znów foka

Gość Esmerka
Nie rób głupot! Szanuj się i odpuść go sobie, chodziło mu tylko o jedno i nic innego od Ciebie nie chce. Szukał tylko laski do seksu, a nie chciał romantycznej miłości, znajdz innego- o wiele lepszego. Taki zrobi Ci tylko krzywdę!