Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka z okienka1988r

Doradźcie prosze! Jak wykorzystać w łóżku strój uczennicy? :)

Polecane posty

Nie mam pomysłu, chcę go jakoś zaskoczyć... No ok przebiorę się w seksowną uczennicę i co dalej? :)

jak to co? ściągnij tylko majtki i piersi na wierzch i tak się kochajcie ;) ewentualni e jego rozbierz ale siebie nie pozwól rozebrać z wyjątkiem majtek ;)

jestem juz dorosła pytam poważnie... :)

Artefakt_Diabła - Tobie podziękuję za rady, już czytałam Twoje wypowiedzi... ;)

Gość różowa_landrynka
ubierz go w niego

Żadna nigdy nic nie robiła w sypialni? Każda całe życie po cichutku przy zgaszonym świetle? Chcę coś innego i tylko pytam o jakieś pomysły. A te durne gadki to sobie darujcie, bo do szkoły już dawno nie chodzę. Proszę o normalne wypowiedzi.:)

Gość różowa_landrynka
ok na powaznie teraz! kaz mu coś zrobić (tak żebyś wiedziała że on tego nie zrobi i powie bie) i jak on juz powie NIE to ty wtedy wyjedz do niego z tekstem "oj ty nie dobry chłopczyku, nie chcesz tego zrobić wiec jestem zmuszona postawić ci pałke" ;) i wtedy przystąp do pracy.. ;D

my sie nie zajmujemy PIERDOŁAMI, nie mam pojeia o mzoe by fajnego w przebieraniu sie w kretynskie ciuchy. nie staje mu do ciebie ze musisz wymyslac głupoty? idz na erotyzny, tam cie zrozumieja...a wogóle samo pytanie jest bezsensu

Artefakt_Diabła - fakt pierdoła, pytam o pomysły, na cholere sie wypowiadasz? Nie chcesz to idź z tego tematu, czy ja Cię błagam o wypowiedź? Ciągle się udzielasz tam gdzie Cię nie chcą. Dobra dawaj spróbuj coś dowalić bo wiem, że i tak jeszcze odpiszesz, tylko wiesz, nie rusza mnie to co masz do powiedzenia. Twoje rady staram się ignorować ;) I wszystko ze mną ok, jeśli musisz wiedzieć nie mam kłopotów z chłopakiem, po prostu mam ochotę na coś innego. Nie krytykuj mnie za to, że mam ochotę zobić coś czego Ty byś nie zrobiła. Nie puszczam się, jestem w związku 2 latka.

Gość pittaa
skoro lubisz eksttrawagancje i chcesz zeby bylo inaczej niz zwykle to zrobcie to po bozemu , pod koldra i przy zgaszonym swietle ;)

Gość jyhbnbhj
HAHAHAHAHA Artfakt_Diabla współczuję biedaku nudnego życia. Mam dla ciebie nowość: seks nie jest tylko do płodzenia dzieci! Z tego można też czerpać przyjemność! A to zaskoczenie, co? Co do pytania - ja planuję striptease ; ) A jak zrzucę okrycia wierzchnie, to pokaże się strój uczennicy :)

kiedyś byłem w imprezie w akademiku i nagle na salę wyszły 4 ślicznotki w strojach amerykańskich uczennic. doprowadziło to niemalże do zamieszek seksualnych, mimo że to był uniwersytet i znaczna przewaga kobiet :)