Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogalik18

Jak zabezpieczyć się przed kolejnymi ciązami?

Polecane posty

Gość rogalik18

Hej powiedzcie dziewczyny jak zabezpieczyc sie przed ciaza.Zanim urodzilam pierwsze dziecko,uprawialismy z mezem stosunek przerywany, niestety po 2-3 miesiacach zaszlam w ciaze.Urodzilam dziecko w lutym 2008 i w czerwcu tego samego roku znowu zaszlam w ciaze, uzywalismy metody tej co sie mierzy temperature,tylko mialam problem z interpretacja. W 2009 roku zaszlam w 3 ciąże i poronilam, teraz boje sie , ze znowu zajde.Moze mam wiecej owuklakcji niż wiekszosc kobiet?Chyba ,ze jestem poprostu bardziej plodna.Dodam, ze maz ma czasem orgazm bez wytryskowy wiec czasem konczy w srodku

Jest tego trochę. Prezerwatywy, pigułki, spirale, krążek dopochwowy. Porozmawiaj z ginekologiem, pomoże Ci dobrać najlepszą metodę antykoncepcyjną.

Gość mokateee
musisz zdecydować się na coś solidnego, bo jak widzisz łatwo "zaskakujesz". najpopularniejsze są tabletki, ale każda metoda ma plusy i minusy dlatego powinnaś rozważyć wszystkie opcje i wybrać tę najwłaściwsza. A co twoj partner proponuje, bo widzę, że ty się martwisz, a on sielsko sobie żyje.?????????????????? przecież stosunek przerywany i kalendarzyk (jeszcze jak nie wiesz jak się go interpretuje... ) to żadne zabezpieczenie.

Gość rogalik18
niewiem co wybrac, bo moza za rok 2 bede chciala miec jeszcze dzieci, wiec spiralka chyba odpada moj facet, chce sprobowac seksu analnego i ewentualnie normalny tym zastapic

Gość mokateee
rogalik 18 to muszą być jaja. a jak nie są, to natura się pomyliła przy waszym stwarzaniu.

Gość rogalik18
nie rozumiem,mozesz jaśniej

Gość rogalik18
poradźcie cos moje drogie Chociaz niewiem czy jest sens bo znowu mis ie okres spoznia juz 5 dzien i cos czuje ze znowu zaciążyłam Wszystko przez ta temperature raz wiecej raz mniej i niewiem kiedy dni plodne a kiedy nie

Gość najlepiej szklanka wody
zamiast bo widze, że o antykoncepcji nie wiecie nic... Metodą objawowo-termiczną można bezpiecznie stosować po roku ciągłych obserwacji - jak masz problemy to wystarczy iśc chociażby do poradni małżeńskiej przy kościele. Najprostsza metodą jest stosowanie prezerwatyw... I to je bym polecała... Oby to była prowokacja...

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rany nie wierze ze istnieja jeszcze takie zacofane kobiety, ja miałąm spirale i urodziłam po niej jeszcze dziecko, przeciez sa prezerwatywy wszedzie dostepne, po inne metody idz do ginekologa