Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majster bieda 234

Gdzie nad

Polecane posty

Gość majster bieda 234

Gość buhahahahaahhaahah
bieda sie zesrala :D

Gość majster bieda 234
...gdzie nad Bałtykiem można się pobawić? - tak miał brzmieć temat ale mi się enter wcisnął za szybko :P Wybieramy się z kolegami na weekend nad morze. Jaką miejscowość polecacie? Zależy nam, żeby były imprezy ale raczej nie takie dyskoteki -bum bum- tylko np. karaoke, imprezy na plaży itp oraz dużo ładnych dziewczyn :) Fajnie jakby było boisko do siatkówki na plaży. Wiem, że są bardzo często ale można trafić tak, że nie będzie. A my lubimy sobie pograć więc fajnie jakby było. Ale nie jest to wymóg konieczny. Odpadają takie miejscowości jak: Sopot - ogólnie Trójmiasto Mielno Międzyzdroje Myślimy nad: Władysławowo Łeba Darłowo lub Darłówko Ustka ?coś innego :)

Gość buhahahahaahhaahah
Praciuty Prabuty :p

Gość ćwo ćwoka ćwokiem
Dupduły Powolne :P

Gość a ja za Tobą tak
a ja właśnie chciałam napisać Mielno, Międzyzdroje:D myślę, że Darłówko będzie ok. jest wszystko o czym pisałeś a w razie nudy można podjechać do Ustki czy nawet od biedy Mielna:P

Gość w karwi jest super
i nie ma takich tłumów ludzi. Bywam tam co rok od 7 lat, zawsze wracam wypoczęta i zadowolona ;)

Gość heheh
a ja bym nie pojechala w zadne miejsce które wymieniłeś na tak bo leba, władek itd to same zadupia! nic tam się nie dzieje więc dobrze sie zastanów, wiem bo mieszkam na wybrzezu

Gość majster bieda 234
To jakie jeszcze miejscowości byście polecili- oprócz tych, które wymieniłem? Mileno już mi się trochę przejadło :P- byłem już kilka razy i teraz chciałbym gdzieś indziej jechać. Do Międzyzdrojów mam za daleko :) Lepiej jest w Darłowie czy Darłówku ? ;) Czy to jest w zasadzie to samo?