Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurel2999

o co jej chodzi...???

Polecane posty

Gość aurel2999

Moja partnerka lubi kiedy jestem zazdrosny. Staram się panować nad sobą i przewaznie mi się udaje, ale czasem powstrzymuję się z trudem. Wysyła mi dziś sms, czy ja sobie robię z niej żarciki, coś odpowiedziałem bo akurat smsmowalismy, ale ona ucieszyła się, jak by dostała komplementy, potem dodała czy to ja tak do niej piszę??? odpowiedziałem z jakiego numeru, że jesli to nie mój, tzn że nie ja. a po co mi to? W sumie po nic, to pewnie i tu wymieniła nazwisko swojego byłego... zamarłem, odpowiedziałem no cóż... i cisza już trzy godziny. Wkurza mnie to, ja nie obwieszczam jej o przeszłości, nie gloryfikuję byłych, nie nachodzą mnie one, bo te kontakty się urwały, a tu ciągle coś powraca. Nie wiem czy to jej wymysł, żebym był zazdrosny, czy faktycznie gość jej popisał różne komplementy, gloryfikował itp. Jak myślą kobiety po 30-tce ja już tego nie ogarniam powoli...

Gość wymodeluj się na Żyda
głupia pinda i już. komplementy od byłych są czynione w jednym celu - zerżnięcia prosiaka :classic_cool:

mój facet też lubił jak jestem zazdrosna... nie wiem co w tym fajnego =/ jak kocha to bezwarunkowo, po co w taki sposób grać na uczuciach ukochanej osobie?! nie rozumiem tego

Gość echu echu echu
smsiki? tak sie bawia w romanse 12latki :-D

Gość aurel2999
pewnie chodzi jej o te pierogi i kafeteryjnego psa Fafika

Gość aurel2999
właśnie jak by nigdy nic po 3 godzinach odpisała, że idzie z pracy już do domu. Nie czuje w ogóle blusa co wyprawia, że jestem wkurzony do granic... Nie chcę jej palnąć, że jestem zazdrosny, ale mam dość wysłuchiwania tego typu tekstów jak dziś, że ktoś coś tam do niej wypisuje...