Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce nawet w dwóch

bardzo wazne pytanie

Polecane posty

jestem po pierwszym opakowaniu yasmin i niby dzisiaj dostałam okres, a właściwie to nie wiem do czego to zaliczyć bo troche mnie pobolewał dół brzucha i ta niby krew była czerwona ale tez troche brunatnej, włozyłam tampon i sie ucieszyłam ze mam okres a przy wymienianiu zauwazyłam ze wcale sie nie napełnił, drugi tak samo tylko troche ,teraz mam wkladke i nic mi nawet nie kapło ... to normalne, taki mini okres? miałąm dzis isc do gina ale myslalam ze mam okres ale teraz sama nie wiem co to jest

witaj, ja miałam zupełnie tak samo. Na samym początku brania tabletek może zamiast normalnego okresu pojawić się tzw. "plamienie" i jest ono zupełnie naturalne, bo organizm przyzwyczaja się do nowej dawki hormonów. Moje plamienie trwało z pewnością ponad tydzień (o ile dobrze pamiętam, to było prawie 3 lata temu). Ale nie martw się, to całkiem naturalne. Później okresik z dokładnością do godziny i dnia będziesz miała i będzie super, nigdy się nie martwiłam, że coś gdzieś zaleję, bo ZAWSZE był o tej samej porze w tym samym czasie, ew. jeżeli zazwyczaj brałam tabsy rano a raz mi się zdarzyło, że ostatnią wzięłam późnym wieczorem to wtedy przesunął się o 1 dzień :)

ahiam czyli mam rozumiec ze wszystko jest ok? ;) i uznac to za "okres"