Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frzmysłowana

Pytanko do mężczyzn

Polecane posty

Gość frzmysłowana

Która aktorka wam się bardziej podoba? Marlyn Monroe ( obfite kształty) czy Zhang Ziyi

Gość sodowawoda
niedziel - taki jestes nietolerancyjny,nie tolerujesz innych religii w Polsce a azjatki ci sie podobaja...no no no :P

Gość sodowawoda
a jednak cos ma :P bo na ludzi innej wiary robi "be" a juz w kontekscie seksualnym sie wypowiada calkiem inaczej o obcokrajowcach

O co tobie chodzi? Nie nie toleruje ludzi innych religii, tylko nie toleruje ludzi innych religii gdy ci zaczynają się za bardzo rządzić, jak np islamy w Wielkiej Brytanii domagające się szariatu dla siebie na terenie Zjednoczonego Królestwa, albo te islamy z gett we Francji które to robiły tą rozróbę parę lat temu. Ogólnie jestem tolerancyjny pod warunkiem że każdy zna swoje miejsce w szeregu i nie zamierza zaszczepiać w Polsce czy Europie swoich, obcych kulturowo dla naszego regionu, wartości, praw czy religii.

Gość a z czego masz ten
Marilyn , a najbardziej mi się podobała aktorka polska Dorota Kowalska ( chyba miała tka na imię )

Gość ajisza
Niedziel dobrze mówi :) Już od jakiegoś czasu widziałam jego wypowiedzi i jakoś go polubiłam :P Tylko szkoda, że taka stopka :(

Gość Co trzeba zrobić,że dostaću
kobieta w czarnej spódnicy,mini jeżeli jest szczupła,lub takiej do kolan jeżeli ma trochę większy tyłek, oraz w szpilkach lub kozakach to jest prawdziwa sexbomba.