Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicia Keyss

nie odzywa sie od poniedzialku.....

Polecane posty

Gość oranzaddka
U mnie tez jest koniec.Od czwartku nie mam z nim zadnego kontaktu.Dzonilam i nic.Bylam w domu nie bylo go.A nie dawno dostalam sms."Ze to koniec"

Gość Alicia Keyss
ehh ja wiem ze on ze mna nie zerwie. nie rozumiem go... zachowuje sie jakby mu nie zależalo, a pozniej ma nagly przyplyw uczuc do mnie i zaczyna sie mna interesowac. a jak z nim zerwe, co robilam juz chyba 10 razy, to po tygodniu pisze ze mnie kocha i zebym do niego wrocila. i cholera zaluje ze to zrobilam! juz sie prawie pogodzilam z tym ze go nie ma, juz przywyklam do tej mysli, troche jeszcze bolalo, ale wiedzialam ze tak bedzie lepiej. i znowu do siebie wrocilismy i znow jest beznadziejnie....

Gość Alicia Keyss
eehhh, zawsze jest "rach ciach ostatecznie".... i zawsze sie łamie..

Gość aniabra
dobrze ci radze z wlasnego doswiadczenia nie baw sie za bardzo w rzeczy typu "a teraz ja sie nie odezwe, przetrzymam go..." ja sie tak bawilam i zostalam sama

Gość Alicia Keyss
kocham go bardzoo. zawsze myslalam ze to milosc mojego zycia, ze juz na zawsze z nim bede... a zrywalam, bo zawsze dzialo sie cos przez co nie moglam z nim byc.. najczesciej jakies klamstwa... ale co do jego uczuc, to mam wielkie watplwosci.... tylko czemu ciagle chce wracac?