Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss cool

Co was najbardziej denerwuje na kafe? Ranking

Polecane posty

Gość miss cool

1. Tematy o ciążach i chudnięciu 2. Spam 3. Podszywy 4. Forumowe prawiki 5. Fota psa 6. Gwiazdowanie na kafe 7. Mody 8. Pomarańcze 9. Czarne nicki, które piszą zazwyczaj tylko "[cześć]" ":O" "Nie rozmawiam z pomarańczami" 10. Frustraci 11. Prowokacje 12. Osoby, które dają się nabrać na prowokacje 13. Tematy z prośbą o ocenę w skali 1-10 14. Konkretne osoby Jak coś przeoczyłam to dopiszcie :P Mnie osobiście czasem drażni 6,7, 9 i 12.

Gość Arrie
12. Osoby, które dają się nabrać na prowokacje 1. Tematy o ciążach i chudnięciu 9. Czarne nicki, które piszą zazwyczaj tylko " " " " "Nie rozmawiam z pomarańczami"

wszystko da się lubić bo nawet jak ktos sie podszywa zazwyczaj są z tego jaja. ile razy udało mi się dzieki temu miejscu od tak parsknąć śmiechem...

Gość yoox
podszywy bawią mnie do łez ....wpisów beznadziejnych nie otwieram , z zasady nie otwieram też linków

Gość yoox
NAJBARDZIEJ mnie wkurzają wpisy o problemach z małymi dziećmi , szczególnie wtedy kiedy zawierają zdrobnienia

Gość miss cool
Wkurwia mnie jeszcze, że jakiś zapchlony kundel próbuje się wylansować na Szarika wklejając bez przerwy swoja fotę. :classic_cool:

Gość miss cool
kochająca jeść, fafik to ten pies? :D W takim razie podpunkt 5 :P

Gość czemu nie lubisz fasolek i pyr
tusiu?

Gość miss cool
Bany dotyczą podpunktu 7 Cenzura? Przeoczyłam :P

nie rozumiem zupełnie, co was denerwuje w mojej psiej osobie. :D

Gość Ewaldi
mnie najbardziej i od wielu lat denerwują moderatorki , które się uważają co najmniej za Pana Boga i bardzo często niszczą wielogodzinnie powstające tematy często nie wygodne ale prawdziwe , temat który się pojawił oficjalnie na stronie Portalu Tlen tu na forum jest likwidowany , ponieważ Pani moderatorka ma taki kaprys , kiedyś napisałem kilka maili do Szefa i założyciela Portalu Tlen , czyli do Pana Michała Brańskiego odnośnie pracy moderatorek to odpisał, że reaguje na każde sygnały pracy moderatorek i że zgłaszają się coraz młodsze kobiety ale bez żadnego doświadczenia życiowego i często nie mając wiedzy na konkretny temat taki temat likwidują bezpowrotnie ale mam taki pomysł aby moderatorka zanim usunie bezpowrotnie dany temat napisała zapytanie - CZY TEN TEMAT USUWAMY ? i tu powinny się wypowiedzieć osoby uczestniczące w danym temacie i jeżeli już to wywalić temat do POCZEKALNI a nie od razu do śmietnika podpiszę się tu jako: stały bywalec na kafeterii od ok. 2001 roku

Gość żarłoczna niczym świnia
Ewaldi, teraz przez Twojego posta zaraz ten temat zostanie usunięty :( Mnie najbardziej denerwuje: 6,9 i 10

Gość ertyu
6 14 15 bledy wszelkiego typu, mylenie bynajmniej z przynajmniej albo a zamiast om, pisanie pokemonami cio nio - kurwa, jak tak mozna?

Gość rozumiem dramat twój dramat
a mnie wkurwia oceniajcie w skali 1-10 i pauki i cipy i cyce i ryje :O

Gość sergiusz alonso
Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość FAJNY NICK,YHY
pomyśl,że ten link może dać komuś chleb...!