Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa_ 1991

Nie mam na podstawowe rzeczy, a dziecko w drodze

Polecane posty

Gość Truskawkowa_ 1991

Jak ja mam żyć? Z czego mam żyć? Tak się cieszyłam. Prawda jest taka, że w lodówce 3 plasterki sera żółtego zostały, a myć wlosy dzisiaj będę w ludwiku. :(

Gość po pierwsze, zacznij oszczedza
przykladowo ten ludwik. ja kupuje w biedronce, netto czy carrefourze plyn o tej samej pojemnosci a o polowe tanszy

Gość a ojciec dziecka?

Gość a jakaś praca czy coś?
Skąd dotąd brałaś pieniądze?

Gość po pierwsze, zacznij oszczedza
ale o alimenty mozesz go podac i pogadac z jego rodzicami czy pomoga matce wnuka

Prawda jest taka, że skoro uprawia się seks, jest się świadomym, czym może się on skończyć.

Ojciec dziecka twierdzi, że go wrobiłam, że specjalnie odstawiłam pigułki. To nie prawda. To zupelnie inaczej miało wyglądać. Ja bardzo pragnełam zebyśmy się stali rodziną :(

Bzykaj się dalej. Nie zwracaj uwagi na przeciwności losu :classic_cool:

Gość aquarius
Prawda jest taka że Pieprzowa jest tępa jak strzała :D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D::D:D:DD::D:D::D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:DDD:D:D:D::D:D:D:D::D:DD:D:D::::D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:DD Ja Ci polecam, nawiązać kontakt z małżeństwem, które nie może samo mieć dzieci. Takie które się tobą zaopiekuje, przez 9 miesięcy, a ty przekażassz im potem dziecko.

Gość klementytnkah
1991 to Twój rok urodzenia? Z tego co piszesz wynika, że świadomie chciałaś zajść w ciąże?

Gość a jakaś praca czy coś?
To znaczy, że zanim zaszłaś w ciążę on Cię utrzymywał? Niektórym wydaje się, że spotkała Cię sprawiedliwa kara za nieodpowiedzialny seks. Jak dziecko narobi w majtki to każemy mu tak chodzić, żeby poznało konsekwencje, co? Tylko, że ciąża i macierzyństwo to zbyt poważna sprawa, żeby traktować ją w kategoriach wina-kara-nauczka na przyszość, nie wydaje Wam się? Wystąp o alimenty.

Aquarius -> żeby strzała wbiła się dobrze,musi mieć ostry grot, więc dziękuję :P A autorko - dlaczego masz takie warunki? Nie pracujesz? Chciałaś być rodziną, ale nie jesteś przygotowana na dziecko. To zastanawiające.

Gość klementytnkah
Rownież Twoja stopka mówi sama za siebie. "Są dwie kreseczki!!" - więc chciałaś być w ciąży, starałaś się o nią?

Gość klementytnkah
A rodzice mogą Ci pomóc, rodzina? Jeśli chodzi o wyprawkę dla dziecka naprawdę fajne rzeczy możesz kupić w sklepach z używaną odzieżą, są z resztą strony internetowe, na których rodzice sprzedają/kupują rzeczy dla maluchów. Musisz o siebie dbać, więc nie ma mowy o "kilku plastrach sera" dziennie. Musisz przecież brać witaminy i zdrowo się odżywiać. Opisz więcej jak wygląda u Ciebie sytuacja finansowa, mieszkasz sama?

@ a jakaś praca czy coś? Rozumiem, że ten wątek o karze to do mnie :P Rozróżnij karę a konsekwencję, wynik. Dziecko to nie kara, to kolejność rzeczy, jedno z rozwiązań, które trzeba brać pod uwagę uprawiając seks

Gość Skisła Kraków, duma Polszy
zdobądź srodki na obkurczenie macicy i PROFIT

Gość taa niedobra pupa
To chciałas go złapać na dziecko? Chyba to prowo...

Gość klementytnkah
Eh, no to brawo. A może opowiesz coś więcej?

Gość A ja bym chciała zobaczyć
Skrobanka albo dom dziecka .

Gość klementytnkah
A mówiłaś rodzicom o ciąży. Mieszkasz za granicą?

zwyzywal mnie od szmat i kurew i uderzył w twarz. opluł na sam koniec. czuje się z tym strasznie. nie oddam dziecka mojego nikomu w zyciu! nie ma mowy! musi miec rodzine, moze ojciec jeszcze wróci.. zrozumie i wróci :(

Gość klementytnkah
Dziewczyno opanuj się! Wyzywał Cię, uderzył a Ty liczysz na to, że wróci????? Mam nadzieję, że to tylko prowokacja.