Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa_ 1991

Nie mam na podstawowe rzeczy, a dziecko w drodze

Polecane posty

Gość a jakaś praca czy coś?
No po troszę do Ciebie - równie dobrze konsekwencją zajścia w ciążę może być aborcja lub oddanie do adopcji. Nie chcę wdawać się w dyskusję o etyce, w każdym razie to też są konsekwencje (ale nie kary). Właśnie dlatego, że chodzi tu o życie nie tylko nieodpowiedzialnej małolaty, ale i dziecka, sądzę, że należy jej tę nieodpowiedzialność puścić płazem. Poza tym nie wypowiadam się dalej, bo już nie mam wątpliwości, że to prowokacja.

Gość w takim razie zmien nick
Wiesz takich decyzji samotnie się nie podejmuje. Widocznie on nie chciał być teraz ojcem. Trochę egoistycznie postąpiłaś.

Gość chyba prowooo
przecież twoi rodzice nie są biedni, więc poradzicie sobie. a ten twój chłopak nie pracował czasem u twojego ojca?

@ a jakaś praca czy coś? Nie myl pojęć - aborcja to konsekwencja niechcianej ciąży, a nie planowanego seksu z facetem, z którym chciało się założyć rodzinę.

po tym wszystkim to już nie pracuje. jestem zalamana. chcialam sie wygadac. nie mam sily teraz myslec o tym co bedzie. chce zeby do mnie wrocił bo go mocno kocham :(

Truskaweczko, czy masz jakiś przedmiot licealny, z którego jesteś świetna? Maturzyści to niezła kasa - jeśli któryś przedmiot to Twoje hobby, uczyń je źródłem dochodu.

Gość pomoge z obiadem
jedyny przedmiot z ktorego jest dobra to dawanie dupy :D

Gość a jakaś praca czy coś?
Ja to nie do końca wierzę w coś takiego, jak usidlanie faceta, bo przecież w ciążę nie tak łatwo zajść, zwłaszcza po odstawieniu tabletek to trochę trwa. Wystarczy wejść na byle który topik dla staraczek, żeby wiedzieć, że nie zachodzi się w ciążę na zawołanie. To dodatkowy dowód, że autorka pisze bzdury - żeby to była prawda musiałaby nie tylko być bardzo niedojrzałą i nieodpowiedzialną osobą, ale też mieć niesamowitego pecha.

Gość klementytnkah
Hm, pewnych rzeczy tutaj nie rozumiem. Mimo wszystko życzę Ci dużo szczęścia ,oby maleństwo dało Ci dużo radości.

Gość ...........oj............
masz 19 lat?:O "dziecko nas do siebie zbliży" kit nad kity:D tak samo jak 'Polki są najpiękniejsze na śwciecie'

Gość nie chce byc nie mila
ale nikt nie powiedzial ze donosisz ciaze...roznie to bywa. sama stracilam

Gość adwokat przeterminowany
truskawka skrajnie nieodpowiedzialnie sie zachowalas i najgorsze jest to,ze konsekwencje poniesie dziecko niczemu niewinne.Bedzie cale zycie gorszy zaspermiak bo biedne,bo bez ojca Dla mnie to Ty jestes pojebana i wcale Cie nie zaluje,powinni Cie wykastrowac a Facet juz rucha inne,bo dostac w pysk to znaczy,ze byle kto i On i Ty pogdatunki nie powinny sie mnozyc amen

Gość do jakas praca
na staraczkowych topikach dziewczyny maja od 25lat wzwyz, a czesto i ponad 30 i stad problemy. majac lat -nascie ciaza naprawde nie jest karkolomnym wyczynem. wystarczy ze jedna ze stron zaplanowala sobie dzidziusia, nie poinformowala o tym partnera, no i jest :) poza tym dziewczyna pisze, ze zrobila to z premedytacja, wiec o jakim pechu tu mowa?

Gość zycie prawie jak w madrycieee
pozostaje ci isc do domu samotnej matki

Gość upupupupupupu
:classic_cool:

Gość czizyyys
truskawka ja pierdole :o