Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dariiiiiaaaaaaaa

Czy to ciąża?Pomocy:(

Polecane posty

Pomocy prosze.:( .Jestem przed okresem ale strasznie się boje ciąży ,w zeszłym miesiącu okres spuznił się o 4 dni,współżyję z chłopakiem,bardzo się niepokoje ponieważ od miesiąca mam zaparcia bóle pleców mam opuchnięty brzuch zawsze taki mam na tydzień przed okresem lecz tym razem brzuch zrobił się taki gdzieś w połowie tamtego miesiąca,ostatnio miałam śluz przeżroczysty rozciągliwy,teraz mam bardzo gęsty biały ma kwaskowaty zapach,niestety nie pamiętam jak na złość jaki miałam śluz przed okresem w tamtym miesiącu(nie sprawdzałam tego nigdy ale zaczełam właśnie miesiąc temu)Bolą mnie piersi bardzo mocno ale tak też mam zawsze przed okresem mineło już 27 dni od ostatniego ale spużnia się tak samo jak wtedy,ostatnio również może 4 dni temu bardzo bolał mnie brzuch z lewej strony na dole to był taki skurcz.Bolało mnie to również podczas stosunku z chłopakiem.Dodam tez że mam guz w pochwie był bardzo duży teraz jest niewielki ale bardzo nie chce iść z tym do ginekologa bo odczuwam wstręt.Chorowałam w tym roku na nerki oraz we wcześniejszych latach na pęcherz,miałam również problemy z wyrostkiem jednak nie został mi on wycięty.Co mogę zrobić prosze poradzcie. Błagam.:(

Gość tania jania
pewnie panikujesz jak wiele młodych, zrób test i rozwiejesz wątpliwości

Gość bajlabajla
ja tez :o jak mozna szukac pomocy na forum w sprawie ciazy zwlaszcza eh...

Może i panikuje ale niech mi ktoś powie czy miał takie objawy ciąży i była to w 100% ciąża,wiem każda kobieta ma inne ale może jednak:(

Gość bajlabajla
no test kup albo idz do gina