Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość R20

Moja dziewczyna traktuje mnie jak śmiecia

Polecane posty

Gość R20

Nazywa mnie debilem i hujem, bije mnie, a jak jej oddam to twierdzi, że ją bije, za każdym razem mówi "no przyjeb mi". gdy ide do pracy, a zaznaczmy ze ona nie pracuje, twierdzi ze ją zdradzam, z połową hipermarketu w którym pracuje. Nie może sobie sama zrobić herbaty, bo "mieszka" z moją mamą. I mówi że nie jest u siebie i się wstydzi. To trwa już od sześciu miesięcy.Moją wielką pasją są gry, lubie sobie pograć, mógłbym grać bardzo dużo, nawet cały dzień, lecz ona mi zabrania, nawet godzinke, czasami ulegnie i moge pograc dwie godzinki dziennie. Tylko czasami zdarzało się że grałem do trzeciej nad ranem. Dzisiaj była sytuacja taka, że wstała o 9:30 i od tej godziny do 18:00 ona sobie siedzi, ale jakoś ja nic nie mówie na to.Jak chce sie kochać to musze sie z nią zakładać, że4 jak sie kochamy to ja wtedy już nie gram. Nie moja wina, że chce sie kochać po kilka razy dziennie.

juz tu pisałes.nie wiem co ci poradzić, ja tez bije swojego faceta, a raczej biłam. po ostatnim wyskoku postanowiłąm z tym skonczyć. a opócz tego jestem dla niego cudowna. a ta twoja...sorry ale za dużo ma wad. pogoń ją

Gość R20
pisalem ale usuneli...bo pewnie jakis podobnej natury babsztyl siedzi na modzie

Gość iii443
omg !!!!!!!!! uciekaj gdzie pieprz rosnie

Gość R20
gdzie uciekac jak sie Kocha przez duze K!

Gość przebierz sie za
prowo ja piertole

Gość R20
no tak husky , jak piszesz w taki sposob to co ty mozesz wiedziec o czym kolwiek...

Gość R20
to nie porowokacja , ale zauwazylem ze bardzo modne slowo tutaj..

oczywiscie. faceci sa zawsze winni. pewnie nie mowiles jej, ze ladnie wyglada czy tzos.

i nie zauważyleś, ze ma nową fryzurkę! .. i nie mowiles, ze kokasz 😭

Gość R200
Artefakt_Diabła a mozesz opisac ta sytuacje jeszcze raz? Pprzeedni temat skasowali i nie zdazylem przeczytac...

ale jak się tak bliżej przyznać to tzo ty robisz, poza pracą? nie mówię, że masz pracować jeszcze w domu... ale mam wrażenie, ze ciebie poza pracą, grami i ruchaniem to nitz już nie obchodzi i dziwisz się, ze z laski sie taka suka zrobiła?

Gość R200
ale warto dodać, że nigdy nie uderzyła mnie w twarz... Zresztą ja też jej nigdy w twarz nie uderzyłem...

Jak ja pieprzne mojego, to sie śmieje tylko ze mnie :O Chociaż nie wiem, nigdy tak na poważni nie uderzyłam go w twarz ani nigdzie. Nie mam na razie takiej potrzeby :P

ja mojemu raz nieźle wpierdoliłam, sama nie wiem jakim cudem bo ja mam 150 a on 190. nie raz musiał mi zalożyć jakiś chwyt zapaśniczy i czekac az mi szłą przejdzie, zasem nawet godzine:(

mnie jak poniosło, to mnie motzno zlapał i obezwladnił.. na łózku, a potem.. ekhm. bylo fajnie :classic_cool: takie bijatyki akurat lubie :)