Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojaityle

Myślicie że to już anoreksja? FOTKA

Polecane posty

Gość jatojaityle

45 kg przy 158 cm i wciąż nie mogę normalnie jeść. schudłam 11 kg. Czy to już anoreksja? http://www.voila.pl/203/4nv0q/?1 co prawda niewiele widać na tym zdjeciu, ale nie mam innego...

Gość oj ludzie ludzie ludzie
ANOREKSJA TO CHOROBA PSYCHICZNA, A NIE KONKURS NA TO ILE SIĘ SCHUDŁO. Ilość straconych kilogramów o niczym nie mówi - z tym trzeba iść do specjalisty aby ciebie zdiagnozował.

Gość eee tam glupoty
waze tyle samo ale jestem 1 cm nizsza i uwazam sie jeszcze za gruba....nie przesadzaj

bez urazy, ale jak ja się położę, wyciągnę ręce i wciągne brzuch to też tak wyglądam :o

Gość jestem zerem?
Ja przy wzroście 165 i wadze 48 kg, nie miałam takiego brzucha :(

wciągasz brzuch :O każdy jak się położy to taki będzie miał, bo mu się zapadnie trochę :O pokaż zdjecie jak stoisz, bez wciągania brzucha

Gość samanta21
Też mam 158 cm wzrostu i waże 42kg,też mi tak kości wystają,ale anoreksji nie mam.

Gość szklankamleka
gdybyś miała anoreksje prawdopodobnie nie zdawalabys sobie z tego sprawy i nie martwiła się, że to może być ona

ja juz widzialam tutaj to zdjęcie razem z innymi. autorka nie ma anoreksji.. chociaz to chyba niewlasciwe slowo, bo ona sie o widoczna niedowage chyba pytala predzej

Gość Jełop :)
to kobita? nic nie widzę a gdzie cycki bo nie pokazała???

Gość upuppupuii
nie, to nie anoreksja :D:D:D

Gość kjhlhjk
ta laska wstawiała to zdjęcie jakiś czas temu pytając o ocenę figury :O

machnela sobie jedna fote na ktorej wyglada szczuplo i teraz sie podjarała :D

ja mam 160 cm i ważę 46 kg wyglądam podobnie i to nie jest anoreksja a zwłaszcza, że budowę ciała mam cieńko-kościstą. I Ty też nie masz zadnej anoreksji

jakbys moja fote zobaczyla z czasow choroby to bys wiedziala jak anoreksja wyglada :P

Kawal tlustej dupy! Dziecko przestan sie dowartosciowywac na kafe. Anorekscja to powazna choroba.

Gość koguciczka
Moja córka idzie do 4 kl podstawówki i waży 40 kg i wygląda normalnie. Wzrost 152. A wy dziewczyny macie zryte berety:)

nie kochana, nie anoreksja ;-) o anoreksje sie nie pyta czy jest, to siedzi w glowie, a Ty chcesz byc trendy bo jesteś 'ana' tak? :-) Waże tyle co Ty przy takim samym wzroście. Wiadomo, ze gdy lezysz brzuch wygląda na chudszy ;-) Zaczniesz jeść i tak znow przytyjesz. Nie wyobrazasz sobie nawet co to jest anoreksja!

Gość ojacie
jestes chudsza ode mnie :/

Gość ojacie
nie no, taka zła nie jestem

Gość karolina_3264
do anoreksji ci daleko to normalne ze jeżeli się tak położysz to ci widać kości biodrowe i troszkę żeberka

wiesz co,w takiej pozycji to nawet ja mogłabym za anorektyczke robic,tez bym miała taki brzuch i zebra i kosci biodrowe na wierzchu,gdybym sie tak połozyła i wciagnęła brzuch JAK TY.A W OGÓLE TO ŻAŁOSNA JESTES

Gość ojacie
tez nie moge normalnie jesc, jeden- dwa posilki dziennie

Gość karolina_3264
zresztą widać, ze jest z Ciebie kawał baby :classic_cool:

gdyby jej zalezało na obiektywnej opinii to wstawiłaby fotke w normalnej pozycji,a nie w takiej.gdybym ja sobie zrobiła fotke w takiej pozie to mogłabym robic za koncowe stadium anoreksji,ale nie jestem taka żałosną krową która głupio sie niby zali czy ma anoreksje i lezy z wciagnietym brzuszyskiem w pozycji w której na zagłodzoną wyglądałaby nawet puszysta kobieta,zeby sie poipodniecac komentami''och,ach,rety,ales ty chuda,ty masz anoreksje,rety,rety''

Gość inkkkkkkkkkkkka
a ja mam nerwice lękowa i ważę 43 przy 158 a anoreksji nie mam,lecze się u psychoterapeuty.Anoreksji nie mam.Okresowo jak czuje sie źle to nie mogę nic zjeść ,mam zatkany żołądek i przełyk,wtedy żywię się kaszkami dla dzieci,bananami ,chałwą,czekoladąi nutridrinkami .Radze kupić nutridrink w aptece,to pozowli ci utrzymac wagę.Jak sie dobrze czuje to jem normalnie bez problemu.Tyle ze ja nie mam obsesji wagi,nie odchudzam się.Ale potrafię w trakcie silnego stresu zasłabnąć na ulicy.Lekarz to wie,takie okresy poprostu musze przetrwć.organizm w trakcie stresu bardzo dużo spala kalorii,dlatego u mnie nutridrink jeśli nic innego nie mogę przelknąć.Nutridrink uzupełnia kalorie i witaminy,jest dla osób które z jakiś powodów nie moga normalnie sie odżywic.ja już miałm gastroskopię i wiele innych badan.W trakcie stresu ciągle mi niedobrze i czuje sie cieżko struta .

Gość alauind
buhahahahahahahahah husky dojebalas z ta swoja choroba.. o kur wa :D:D:D buhahaha pier dolnieta suka :D:D