Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mina1333

Facet, który ma juz dziewczyne

Polecane posty

Gość mina1333

Zakochalam sie w facecie, o ktorym jak sie dowiedzialam ma juz dziewczyne. Jak myslicie, warto próbowac go odbic, czy lepiej postarac sie zapomniec?

ja osobiscie na miejscu tamtej dziewczyny podziekowałbym Tobie (jesli udałoby Ci sie odbuc tego faceta), bo skoro odszedł do innej to moze zrobic to samo Tobie

A chcialabys byc z takim kolesiem, który da się odbic? ;) Jest ryzyko, ze pierwsza lepsza go odbije. Wszystko zalezy od tego jakie zasady wyznajesz, dla mnie facet zajety nie istnieje jako potencjalny partner, nawet jakby się sam napraszał to bym go popędzila i kotami poszczula :P :D

Gość Październikowa_
To już innych nie ma ? Mój też ma inną, ale olałam go, mówi się trudno.

Gość mina1333
Wiem, ze to niemile. Ale co mam zrobic, skoro ja tez darze go glebokim uczuciem. a myslicie, ze jest wogóle szansa na odbicie go?

Gość mina1333
No, z tego co wiem to chyba juz dosc dlugo z nia jest, ale czy ja kocha to nie wiem. Nigdy z nim na ten temat nie rozmawialam.

Gość monikucha masz
tlusta cere

Jakby jakaś zdzira próbowała mi odbić faceta, wiedząc, że jestem z nim w długoletnim związku, to bym ją znalazła, wywiozła i żywcem zakopała. Uważaj więc, abyś nie trafiła na taką jak ja ;)

Gość MageMage
Keczkej i to wywiozła na taczce jak lejdis;) Heh nieznosze takich pustych lasek.

Gość Anankei
no to o czym z nim rozmawialas:P

Gość mina1333
ale wy to macie jakies dziwne poglady. A malo sie to par rozstaje w dzisiejszych czasach. wiem ze ta dziewczyna to nie jego pierwsza, wiec moze i nie ostatnia

Gość ertyuiop
pfffffffffff ja tez bym Ci krzywde zrobila. Wiec lepiej sie nie zblizaj do zajetych bo nie wiesz jaka ma panne... mam nadzieje ze ten koles Cie wysmieje zalosna paszteciaro. bo cos z toba musi byc nie tak skoro za zajetego sie bierzesz. jak sie rozstanie sam z panna to rob co chcesz, ale tak to zwykle kurestwo i nigdy tego nie zrobilam

Gość CinamonnGinger_
Odbite nie oznacza szczęśliwe. To przykre, jeśli ktoś cierpi naszym kosztem.