Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porzucona_24

Zostawił dla innej.. jak sie pozbierac???

Polecane posty

Gość Porzucona_24

Jak zaufac na nowo? Jak przestac myslec o sobie jako tej gorszej? Po tylu czulosciach, 3 latach ze soba, wspolnych planach, zachwytach nade mna.. on sie zakochal w innej. Tak po prostu. Czemu? Bo ona znala wszystkie wierszyki z jego dziecinstwa i studiuje na akademii teatralnej a a ja nie!! On sie interesowal poezja i teatrem ale wieloma innymi rzeczami, ktorymi interesowalam sie takze ja! Tyle nas laczylo! Kurwa, jak tu nie zwariowac i nie palnac sobie w leb???

Gość co to bedzie głucho wszedzie
no widzisz, to on cie przynajmniej potrafil zostawic a nie zdradzał po kątach, a ja nie potrafie go zostawic.....

Gość Porzucona_24
No zdradzil i zostawil.. a znal ja 3 dni!! Dla 3dniowej znajomosci wyrzucil 3letni zwiazek do kosza! Juz nie mowiac o tej dziewczynie ktora idzie do lozka z nowo poznanym i w dodaktu zajetym facetem... zawsze mowil ze uwielbia we mnie to ze wie ze ja go nie zdradze i czuje sie przy mnie bezpiecznie.. a tu prosze, zrobil mi to, co robily mu wszystkie ex dziewczyny.. mam nadzieje ze ta go kopnie w dupe, z reszta ten zwiazek sie nie uda bo on wyjezdza na stale za granice... nie zrozumiem facetow... ja mu tak ufalam!

Gość pokłóconasmutna ania
i przynajmniej to powiedział ,mój nie... po prostu przestał pisać... i cisza

Gość pokłóconasmutna ania
wiesz co, on będzie żalował i to przy pierwszym nieporozumieniu z tamtą serio ale wtedy Ty się na niego wypniesz... z facetami inaczej sie nie da,muszą dostać kopa w dupę żeby kiedyś w przyszłości być fair wobec jakiejś dziewczyny

Gość Kasha777
Przykre... Mnie też zostawił dla innej... I też po 3 latach... Czas mija, ale rany się nie goją... Mam nadzieję, że ta dziewczyna kopnie go tak w tyłek, jak on mnie. Tego mu życzę.

porzucona- Twoj związek jebal sie pewnie od dłuższego czasu, a Ty sie uprawiedliwiasz tym ze poznał nowa dziewczyne, dla Ciebie moze wszystko bylo idealne, a dla niego bylo tylko przyzwyczajenie i brak nowych perspektyw

Gość Porzucona_24
Tylko ze on dostal tyle razy kopa w dupe! I wreszcie trafil na porzadna dziewczyne, czyli mnie, myslalam ze to docenia.. cos mu odwalilo po prostu.. rzucic mnie bo tamta zna wierszyki... a to ile rzeczy my razem robilismy juz sie nie liczy:(

Gość Porzucona_24
tak byly problemy ale nie takie ktorych nie moznaby bylo rozwiazac.. a on po prostu sie poddal.. perspektywy byly, mielismy razem pracowac za granica i wreszcie razem zamieszkac.. jescze tydzien wczesniej wspominal o dziecku, mowil, ze kocha..

Gość Porzucona_24
jak sie podniesc?:(

Gość Porzucona_24
:(

Gość ortalion
autorko powiem Ci jedno - czas on jest najlepszym lekarstwem na wszystko. I chociaż może trudno Tobie w to teraz uwierzyć taka jest prawda. Mnie też kiedyś ktoś zostawił dla innej, też myslałam, że nigdy się z tego nie pozbieram ale stało się zupełnie inaczej. Żyję i mam się świetnie!:) I wiem, że teraz nikogo nie posłuchasz jak ktoś Ci powie, że Ci przejdzie (też to przechodziłam) i nic na siłę. Bo to niestety trwa i to czasami bardzo długo (u mnie 2 lata...a byliśmy ze sobą 5) ale to naprawdę mija:) TRZYMAJ SIĘ i płacz jeżeli chcesz bo to naprawdę pomaga!!! Aaaa i tak żartem mówiąc to niezła kuracja odchudzająca;))) (ja zrzuciłam 10 kg w ciągu 3 tygodni;))))

Gość Porzucona_24
dzieki ortalion! ja schudlam 6kg w ciagu 2 tygodni.... teraz powoli odzyskuje apetyt.. wszyscy mi mowia ze to minie i powoli zaczynam w to wierzyc ale nie moge przestac myslec o tym jak to ze ona zna wierszyki i lubi teatr moglo go do tego stopnia zauroczyc.. :( niestety jest tez ladna...

Gość Ewkaaaaaaa
Jestem więcej niz pewna ze za pare tygodni bedzie chciał wrocic do Ciebie, z placzem... Przekonałas sie na wlasnej skorze ze byłas ze zwyklym knurem, lepiej teraz niz za pare lat po slubie... Ludzie długo potrafią ukrywac swoją drugą nature Wiem ze bol jest straszny bo przezyłam kiedys cos podobnego ale nie załamuj sie, on z czasem minie. Dojdziesz do wniosku ze ta dziewczyna zrobila Ci przysluge bo uwolniła Cie od tego skurviela, ktory zdradzilby i tak, predzej czy pozniej i bedziesz miała szanse poznac kogos kto naprawde bedzie na Ciebie zaslugiwal

Gość Porzucona_24
tylko ze ja myslalam ze on nie jest do tego zdolny.. teraz juz nikomu nie zaufam:( wszyscy zdradzaja..

Gość Porzucona_24
A dlaczego myslicie ze bedzie chcial wrocic?

Gość błyskawiczny efekt
bo czesto wracaja. chociaz to wcale nie jest regula. mnie koles zostawil po 4 latach, z czego ponad 3 mieszkalismy razem, mielismy wspolna firme i juz wybieralismy imiona przyszlych pokolen. ale poznal inna, zakochal sie i po pol roku zaliczyl wpadke i wzial z tamta slub... o checi powrotu nic nie wspominal ;D ale ja tez nie pozostalam mu dluzna, bo po 2tyg i -10kg stwierdzilam, ze nie ma sensu zalowac skur***la i zaczepilam kolege z pracy.. niespodziewanie okazal sie najfajniejszym mezczyzna pod sloncem :) a od 2 miesiecy jestesmy malzenstwem

czas leczy rany. Jeśli możesz zrób sobie kilka dni wolnego, upij się, wypłacz żale w poduszkę. Nie zapomnij wyłączyć telefonu bo może cię "ponieść" i jeszcze do gada zadzwonisz. Najlepiej żebyś miała kogoś do przytulenia- może to być przyjaciółka, siostra... Jeden dzień wykorzystaj na szlochy, potem pozbierasz się do kupy. Nie gwarantuję ze po tygodniu poczujesz się lepiej, ale co szkodzi spróbować.. Jeśli masz jakieś pamiątki np zdjęcia spakuj je w kartonik i daj komuś na przechowanie. Ten związek był częścią twojego życia i niszczenie nie ma sensu. nie wiem co jeszcze.. kiedy mnie zostawił facet to chciałam sie odegrać- uwierz mi- nie warto. Uszy do góry!

Gość taa niedobra pupa
psycholożka, hehe.... Jeszcze te idiotyczne terminy funkcjonują?

Gość Porzucona_24
Robie wszystko tak jak radza ludzie tzn wyplakalam sie, poprzytulalam do przyjaciol, jutro wyjezdzam na weekend.. no i milcze od miesiaca. A i tak czuje sie przy niej jak gowno bo nie znam pieprzonych wierszykow:/

Gość do porzuconej
nie chodzilo o wierszyki ani o to ze jestes gownem. Trafilas na skurwiela i powinnas sie cieszyc ze juz go nie ma przy Tobie. Wiem ze to boli, ale najwiekszym gownem okazal sie twoj byly i naprawde nie ma czego zalowac. I dobrze ze wyszlo teraz niz za pare lat, kiedy moze mielibyscie cos powaznieszego razem. W sumie to dziwie sie tez jak to mozliwe ze przez trzy lata facet sie tak kamuflowal ze swoim skurwielstwem...A ta laska nie jest w niczym lepsza od ciebie, jest inna. Twoj facet po prostu jest nie wart Ciebie, i tego sie trzymaj.

Gość Porzucona_24
etam pasja, bez przesady.. mial dwie inne wieksze pasje ktore ja podzielalam.. a to takie zainteresowanie ale bardziej z lat licealnych..

Gość kochac czy nie kochac
"pierwszy wolny nick" ale jestes "mily"..i co tak wkoloko odkrywac bedziecie nowe kobiety az wam sie znudza? a dzieci rodzina, zaufanie do drugiej osoby/? tez sie starzejecie, potem straych smierdzacych prykow nikt nie chce..

Gość mammamijka
Wiem co czujesz autorko. Ja w niedziele dowiedziałam sie ze moja miłosc zdradza mnie od 3 miesiecy z 19 letnią lala. Sam ma 34 lata i jez doswiadczył tego jak boli zdrada. Nie było dnia zeby nie mówił o miłosci, nadziejach, marzeniach, planach..... Oczywiscie kopnełam w dupe, choc serce mi krwawi..... Od wczoraj skomle, błaga, prosi, przeprasza.........podły szczur....

Gość tralalall
Dziewczyny wiem jak to jest. mnie też chłopak zostawił moze nie bylismy dość długo bo 15 miesiecy ale zrobił to w dośc perfidny sposób. Oczywiscie bardoz go kochałam całe swoje dotychczasowe życie podporządkowałam jemu, luczył sie tylko on. dlatego jest mi ciężko. Okazał sie zwykłym tchórzem nie miał dość odwagi zeby przyjechac do mnie i normalnie ze mna zerwać. Po jakimś miesiącu od zerwania ze mna kontaktu przyjechał zeby pogadać nie powiedział ze to koniec ze mnie nie kocha itd tylko ze wyjeżdza do niemiec i to nie ma sensu, nie chce zebym na niego czekałą itd. Później pisał do mnie ze teskii, mysli itd pisał ze spotkamy sie w serpniu bo przyjeżdza na urlop. narobił mi nadzieji czekałam cieszyłam sie ze moze wrócimy do siebie, aż wkoncy jego obecna dziewczyna wrzuciła zdjecia ze wspólnych wakacji na fb. Przezyłam okropny szok wtedy dotarło do mnie jak bardzo przez cały czas mnie okłamywał i ciagle zadawałam sobie pytanie DLACZEGO ? było bardzo bardzo ciezko wiele nocy i dni przepłakanych, schudłam z 10 kg. Dzisiaj juz prawie rok jak nie jestesmy razem. Mam nadzieje ze ja tez jeszcze kiedys bede szcześli brakuje mi faceta prawie rok nie miałam kontaku fizycznego z facetem masakra.